Näyttelemisestä haaveilleen Emilia Vuorisalmen uusi aluevaltaus – nappasi suuren roolin Ylen uutuussarjasta!

Julkkislääkärinä tunnetuksi tullut Emilia Vuorisalmi tähdittää helmikuussa Ylellä alkavaa Viivi Huuskan ohjaamaa komediasarjaa Kullannuput.

Kullannuput-sarjassa käsitellään Ylen tiedotteen mukaan modernin naisen epävarmuuksia ja nauretaan loputtomille vaatimuksille, joita ihmiset usein asettavat itselleen. Ohjelmassa käydään läpi niin keski-iän kriisejä kuin ensirakkauden sointujakin.

Vuorisalmi näyttelee sarjassa varakasta Jasminia, joka on ystävänsä Annan tukena sinkkuelämän ongelmissa. Vuorisalmen lisäksi Kullannuppujen päätähtinä nähdään Jessica Grabowsky, Saana Koivisto ja Reetta Ylä-Rautio.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Näyttelijä Mikko Leppilammen kanssa naimisissa vuosina 2005-2011 ollut Vuorisalmi on kertonut aikaisemmin julkisuudessa haaveilleensa näyttelijänurasta jo pitkään. Hän avautui viime vuonna ilmestyneessä Hei baby! -podcastin jaksossa opetelleensa näyttelemistä asuessaan Leppilammen ja pariskunnan yhteisen Lilia-tyttären kanssa Yhdysvalloissa.

– Asuessani Jenkeissä opettelin vähän näyttelemistä ja se oli mulle tosi iso unelma, vähän salainen unelma, Vuorisalmi kertoi podcastissa.

Samalla Vuorisalmi paljasti saaneensa kutsun Kullannuput-sarjan koekuvaksiin täysin yllättäen.

– Sain ison roolin maailman makeimmasta sarjasta, maailman makeimman ohjaajan ja ihmisten ympäröimänä, joita mä ihailen, Vuorisalmi hehkutti jo tuolloin, kun tieto sarjan alkamisesta ei vielä ollut virallista.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kullannuput-komediasarja nähtävissä Yle Areenassa perjantaina 12.2. ja Yle TV2:ssa 15.2.–18.2. klo 21.00.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

K&K: Emilia Vuorisalmi avautuu vaikeasta joulusta: ”Makasin lattialla ja itkin epäonnistumistani”

Emilia Vuorisalmelta täyden kympin suoritus – osallistui suosittuun somehaasteeseen

Martina Aitolehden lihavuuskommentti sai julkkikset raivostumaan – kehopositiivisuusaktivisti Jenny Lehtiseltä väkevä vastaus


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.