Tv-kasvo ja hääalan yrittäjä Niina Kuhta kertoo Metropolin blogissa, että hänen entisessä Helsingin Kalasatamassa sijaitsevassa vuokra-asunnossa havaittiin syksyn alussa vesivahinko.

Viimeisellä asumiskuukaudella nukkuessani tapahtui jotain järkyttävää! Aamulla heräsin ja noustuani sängystä jalat osuivat lammikkoon. Vesivahinko!! Mitä ihmettä?? Mietin aamupöpperöisenä. Siinä se oli, syyllinen löytyi heti eli ilmastointilaite joka ihan normaalisti viilensi huoneilmaa ja kuulosti ihan normaalilta ja näytti normaalilta puski jostain ihmeestä vettä lattialle, Niina kirjoittaa blogissaan.

Niina kertoo, että vettä oli valunut koko yön lattialle. Aamulla hän kuvaisi lattian, eikä voinut koskaan kuvitella, mitä siitä seuraisi seuraavien viikkojen aikana.

Lähiaikoina kävi ilmi että vesi oli valunut alakertaan saakka. Se ei edes näkynyt juurikaan ulos. Parkettini oli tarkemmin tarkasteltuna noussut hitusen pystyyn sitä lähemmän tarkasteltaessa, Niina kirjoittaa ja jatkaa:

Otin yhteyttä vakuutusyhtiööni ja luulin että kun minulle oli myyty kattavat ja laajat kotivakuutukset niin tietenkin se menee siihen. Sanomattakin selvää, eikö? Siksihän me kotivakuutuksia otetaan! Vakuutuspäätöstä jouduin odottamaan toista kuukautta! Isännöitsijä piiritti minua ilkeillä viesteillä kertoen, että minulle tulee 10 000 euron lasku. Minua syyllistettiin ja unettomia öitä tämän serauksena on ollut enemmän kuin osaan mainita.

Lue Niinan koko blogimerkintä täältä.

Lue myös:

Niina Kuhta yllätysroolistaan Salatut elämät -sarjassa: ”Oli ilo ja kunnia”

Niina Kuhta kertoo blogissaan: ”Kotini remontti käynnistyi, yllätyksiltä ei ole vältytty”