Miss Plus Size -kisan vuonna 2018 voittanut hääalan yrittäjä Niina Kuhta, 39, on kertonut avoimesti kohdustaan löytyneistä kasvaimista, jotka leikattiin marraskuun lopussa. Hän kirjoitti Metropolille pitämässään blogissa jäävänsä pitkälle sairauslomalle ison leikkauksen jälkeen.

Nyt Niina on kertonut Facebook-tilillään kuulleensa tällä viikolla ikäviä uutisia.

– Jännitti, että mitenköhän toivun leikkauksesta ja onko leikkaus onnistunut ja oireet kadonneet. Sairaalasta päästyäni 6 päivän jälkeen paraneminen oli nopeaa ja tuntui, että pääsen nopeasti kiinni ”normaaliin” elämään, hän kirjoittaa.

– Viikon verran sain nauttia tunteesta, että kyllä se tästä, kaikki menee hyvin. Jännitin kaikkea todella paljon, hän jatkaa.

– Eilen selvisi, että leikkaus epäonnistui. Kaikkia kasvaimia ei saatu pois pelastamatta kohtua. Otin tämän riskin, Niina kertoo.

Hän toteaa, että lääkärit ovat varmasti tehneet parhaansa. Epäonnistunut leikkaus on kuitenkin johtanut nyt siihen, että Niinan oireet ovat palanneet samanlaisina, kuin ne olivat ennen leikkausta.

– Olen vähintäänkin itkuisen neuvoton. Ei hitto, et voi olla mieli maassa, hän kirjoittaa ja kertoo olevansa edelleen sairauslomalla joulukuun loppuun saakka.

– Jos näet minut jossain ja en jaksa hymyillä, niin älä säikähdä. Olen nyt itkuni ansainnut, Niina toteaa.

Jos Facebook-upotus ei näy, voit lukea julkaisun myös klikkaamalla tästä.

Lue myös:

Niina Kuhta joutui pitkälle sairauslomalle – avautuu tilanteestaan blogissaan: ”Lepo tulee varmasti tarpeeseen”

Niina Kuhta toipuu vaativasta leikkauksesta – ”Kyseessä oli mahdollinen kohdunmenetys”

IL: Niina Kuhta joutuu isoon leikkaukseen – taustalla järkyttäviä kipukohtauksia ja pelko lapsettomuudesta: ”Kohdun menettäminen olisi minulle maailmanloppu”