Hääpukuyrittäjänä ja mediapersoonana tunnetulle Niina Kuhdalle tehtiin viime viikolla toinen kohtuleikkaus, jossa poistettiin joulukuisen operaation jäljiltä jääneet kasvaimet.

– Raskain mielin ja erittäin pelokkaana olen taas operoitavana. Tämä on viimeinen mahdollinen mulle tehtävä operaatio kohtutaistelussa. Pelottaa älyttömästi, Kuhta kirjoitti Facebookissa ennen leikkausvuoroaan.

Nyt Kuhta on jakanut somessa ilouutisen: hän on kotiutunut sairaalasta ja pääsee vihdoin jatkamaan elämäänsä terveenä.

– Se olisi kotiutumisen aika! Kuhta hehkuttaa Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Samassa julkaisussa Kuhta kertoo hänelle tehdyn leikkauksen olleen erittäin vaativa ja kivulias.

– Kivuliain leikkaus mitä olen ikinä kokenut on nyt takanapäin. Mutta onnistunut. Joulukuisen avoleikkauksen jäljiltä jääneet kasvaimet poltettiin kuolioon. Painful, nainen kirjoittaa.

Kuhta toivoo avoimesti, ettei tämänkertainen operaatio aiheuta hänelle komplikaatioita. Hän on kuitenkin hyvin onnellinen siitä, että voi tällä hetkellä erinomaisesti ja pystyy vihdoin rauhallisin mielin suunnittelemaan tulevaisuuttaan.

– Nyt alkaa uusi elämä! Ihan oikeesti uusi elämä! Terveenä naisena elämä kun kasvaimet on saatu poistettua ja kivut ja muut ikävät elämää rajoittavat vaivat poistuu. Kovat on mun odotukset, Kuhta kuvailee postauksessaan.

– Normaalit asiat kuten paikallaan seisominen ja rappusten nouseminen ei enää satu kun kasvaimet eivät paina hermoihin. Hemoglobiini saadaan nousemaan alle satasesta yli sataan. On niin paljon asioita mihin voi itse vaikuttaa. Kipeenä en meinannut jaksaa mitään tehdä ja painoa tullut lisää. Olen nyt siinä kunnossa taas kun Suurin pudottaja farmilta lähdin. Nyt kohti uutta terveempää ja hotimpaa kroppaa! hän iloitsee.

Julkaisunsa lopussa Kuhta kiittää vuolain sanoin häntä hoitaneita sairaalan työntekijöitä.

– Kiitos jälleen Naistenklinikka ja osasto 30 ihanat hoitajattaret! You rock, Kuhta hehkuttaa sydänemojin kera.

Näet koko postauksen alta tai täällä.

Lue myös:

Niina Kuhta toipuu toisesta kohtuleikkauksestaan: ”Järkyttävät kivut yllättivät”

TV-kasvo Niina Kuhta poseeraa alasti HS:n kuvassa – ”Ruumiini on muheva ja vahva”

Niina Kuhta paljastaa mihin tv-ohjelmaan haluaisi mukaan: ”Se olisi unelmien täyttymys!”