Niko Ranta-aho puhuu perhesuunnitelmistaan ja unelmien naisestaan: ”Täytyy olla tasapainoinen”

Sanna Kiiski ja Tinder-Inka haastatteli juhannuksen tienoilla tutkintavankeudesta vapautunutta Niko Ranta-ahoa Tinder-päiväkirja podcastissa.

Niko on pääsyytettynä Katiska-vyyhdissä ja Sofia Belórfin kanssa seurustelu nosti miehen nimen lööppien kansiin. Oudolta se on tuntunut, kun on istunut 11 kuukautta kiven sisässä, josta tuupataan suoraan kameroiden eteen – moni siihen ei pystyisi.

Sanna Kiiski ihmettelikin, että miten Niko on niin tottuneesti ja itsevarmasti julkisuudessa. Jotkut ovat ottaneet miehen käytöksen jopa ylimielisenä, ihan kuin hän ei katuisi tekemisiään.

— Se jos mä tuun henkisesti vahvana ulos tuolta, niin ei se tarkoita etten katuisi. Olisiko mun pitänyt alkaa itkeen siinä, kysyi Niko.

Katiska-dokumentti tulee ulos 10. elokuuta, ja neljän jakson koosteessa päästään sukeltamaan syvemmälle Nikon elämään, lapsuuteen ja vuosien varrella tapahtuneisiin asioihin.

— Moni miettii, että miksi. Nyt ne saa vastauksen, kertoi Niko.

Niko veikkaa joutuvansa vankilaan helmi-maaliskuun puolella, mutta sanoo olevansa tunnettu nopeista liikkeistään, eli kuka tietää vaikka siihen mennessä miehellä olisi jo perhe.

Mies kertoo kasvaneensa hyvin perinteisessä kodissa ja haaveilee kolmesta lapsesta ja omakotitalosta meren rannalla.

Unelmien naisensa Niko kuvailee temperamenttiseksi ja sosiaaliseksi kuten hän itsekin on.

— Tasapainoinen, jolla on elämän haaveita, ettei ole sellainen tuuliviiri.

Lue lisää:
Katrie Daler esitteli tyttärensä Niko Ranta-aholle – ”Oon pitkästä aikaa onnellinen”