Niko Ranta-aho puolustaa kohuttua Katiska-dokumenttia: ”Media teki minusta julkkiksen”

Kuluneen viikon suurin puheenaihe on ollut Suomen suurimmasta huumerikosvyyhdistä kertova Katiska-dokumentti, jonka ensimmäinen jakso on kerännyt yleisöltä murskaavaa kritiikkiä.

Erityisesti suomalaisia suututtaa tapa, jolla vyyhdin toisen pääsyytetyn, Niko Ranta-ahon elämää kuvataan. Dokumentti antaa monen mielestä glorifioidun kuvan siitä, millaista on olla rikollinen.

– Nelonen ja Ruutu, onko teidän mielestä eettisesti oikein että ihannoitte huumerikollisuutta? Niko Ranta-aho on toimillaan aiheuttanut kuolemaa ja epäinhimillistä kärsimystä. Te annatte hänelle ruutuaikaa kertoa että huumehommat on ihan ok homma. Hävetkää! eräs närkästynyt Twitter-käyttäjä kommentoi.

Nyt Niko Ranta-aho on avannut Instagram-tilillään omaa näkemystään kohutusta dokumentista.

– Olin itse 11 kuukautta eristettynä vailla mitään sanaa medialle, sinä aikana MEDIA teki minusta julkkiksen kertomalla kaiken mahdollisen minun elämästä omilla myyvillä näkemyksillään sekä syyttäjän ja poliisin väitteillä, mies tilittää.

– Jos minulla olisi ollut päätösvalta en olisi halunnut että minun asioista kirjoitetaan, oliko minulla vaihtoehtoja? Ei!

Ranta-aho muistuttaa, että dokumentista on nähty vasta pieni osa, ja että siinä tullaan ottamaan kantaa vielä moneen tulenarkaan asiaan.

– Lainaten käräjäoikeuden tuomarin sanoja ”Hold your horses”, Ranta-aho päättää kirjoituksensa.

Näet postauksen kokonaisuudessaan alta.

View this post on Instagram

Tämän hetken ”kuumin” puheenaihe Miksi rikollisesta tehdään julkkis? Olin itse 11 kuukautta eristettynä vailla mitään sanaa medialle, sinä aikana MEDIA teki minusta julkkiksen kertomalla kaiken mahdollisen minun elämästä omilla myyvillä näkemyksillään sekä syyttäjän ja poliisin väitteillä. Jos minulla olisi ollut päätösvalta en olisi halunnut että minun asioista kirjoitetaan, oliko minulla vaihtoehtoja? Ei! Nyt dokumentissani kerron rehellisesti elämästäni, myös todella vaikeista asioista mistä harva ihminen pystyy puhumaan, asioista mitkä koskettavat yllättävän monia suomalaisia niin se on nyt rikollisen glorifiointia huomioiden että kokonaisuudesta on vasta nähty pieni osa ja dokumentissa tullaan ottamaan vielä kantaa moneen tulenarkaan asiaan. Lainaten käräjäoikeuden tuomarin sanoja ”Hold your horses”

A post shared by Niko Ranta-aho (@rawrane) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Sofia Belórf lyttää Katiska-dokumentin: ”Nikon esittämät väitteet eivät ole totta!”

Seiska: Niko Ranta-ahon entinen liikekumppani ammuttiin kesken Katiska-dokumentin kuvausten


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.