Seiska: Niko Ranta-ahon entinen liikekumppani ammuttiin kesken Katiska-dokumentin kuvausten

Suomen suurimmassa huumevyyhdissä pääsyytettynä oleva Niko Ranta-aho kertoo bisneksistään omin sanoin Ruudussa nähtävässä Katiska-dokumenttisarjassa.

Seiska kertoo, että Niko koki suuren järkytyksen kesken dokumentin kuvausten, kun hänen entinen liikekumppani ammuttiin kuoliaaksi Espanjan Aurinkorannikolla noin neljä viikkoa sitten.

Katiska-dokumentin käsikirjoittaja ja tuottaja Joni Soila vahvisti tapahtuneen Seiskalle. Hän kuitenkin painotti, että ampumavälikohtaus ei liity millään lailla Niko Ranta-ahoon, joka koki rikoksen suurena järkytyksenä.

— Vielä ei ole edes päätetty, miten ampumisvälikohtaukseen liittyvät pätkät dokumentissa näytetään, Joni kertoo.

— Ammuttu henkilö oli käsitykseni mukaan Nikon liikekumppani yökerhobisneksessä.

— Sarjasta tulee kyllä ilmi, mitä huumekaupan todellisuus on Etelä-Espanjassa. Meno on kovaa, eikä ihmishengellä siellä ole mitään merkitystä. Keskusrikospoliisin yhdysmies kertoo jo dokumentin alussa, että palkkamurhan tyylisiä tapauksia sattuu siellä jatkuvasti. Tänä vuonnakin niitä on ollut jo kymmeniä.

Katiska-dokumentti avaa yksityiskohtaisesti Niko Ranta-ahon huumebisneksiä sekä yksityis- ja perhe-elämää. Dokumentissa nähdään myös Nikon ex-tyttöystävä Sofia Belórf sekä Katiska-vyyhdin toinen pääsyytetty Janne ”Nacci” Tranberg.

TEKSTI METROPOLIN TOIMITUS

Lue lisää:
Niko Ranta-aho käytti huumeita niin paljon, että nenään tuli reikä – ”Ajeltiin Ferrarilla katto auki kolapäissään”

Lähde: Seiska


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.