Katiska-vyyhdiksi nimetty Suomen suurin huumejupakka on ollut median kovassa pyörityksessä viime aikoina, kun samaa nimeä kantava kohudokumentti julkaistiin Ruutu+-suoratoistopalvelussa.

Niko Ranta-aho on näin ollen saanut oman osansa ryöpytyksestä, milloin missäkin palstalla tai somekanavalla.

Katiska-dokumentin viimeisessä jaksossa käsiteltiin päihdenuoria ja Niko vieraili laitoksessa juttelemassa heidän kanssaan. Sai kuvan, ettei mies halua kääntää katsettaan pois siitä, minne hänen maahantuomansa huumeet saattavat päättyä.

— Käynti laitoksessa missä oli huostaanotettuja lapsia, heidän ongelmineen oli silmiä avaava kokemus itselleni ja siitä että tässä maassa nämä lapset ovat aivan liian vähän puhuttu ongelma, Niko kirjoittaa kuvansa saatteeksi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Niko Ranta-aho (@rawrane) jakama julkaisu

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä

Palaute kommenttiosiossa on erittäin ristiriitaista. Monet eivät ymmärrä, miksi Niko tuo asiaa esille, kun on itse syytettynä huumekaupasta.

— Eikö tää oo vähän nyt egon puhdistamista. Ensin kauppaat huumeita, jotka tulee päätymään lapsille ja nuorille. Sitten käyt tapaamassa päihdenuoria? Onneksi saat tuomion tästä ja joudut muutaman vuoden miettimään, mitä tuli tehtyä, pamautti yksi seuraaja kommenteissa.

Toiset uskovat selvästi uuteen mahdollisuuteen ja kiittelivät miestä tärkeän asian tuomisesta auringonvaloon. Joitain tämä aihe koskettaa jopa hyvin läheltä.

— Kiitos että kävit siellä laitoksessa, mun poika ainaski diggas. Jokaiselle tulee se seinä vastaan jossain kohtaa, ja sinulla se oli tässä. Uskon että olet tämän jälkeen parempi ihminen ja teet niitä parempia valintoja.

Niko kommentoi itse asiaa myös Instagram-tarinoidensa puolella. Vaikuttaa siltä, että mies on kyllästynyt siihen, ettei monet ymmärtäneet viimeisen jakson tarkoitusta, joten Niko halusi valaista heille asiaa ja kysyä kipakan kysymyksen.

— Katiska-dokumentin viimeisen jakson pääpointti on LAPSET sekä meidän valtion päihdehoitolaki alle 18-vuotiaiden osalta, on varmaan mennyt ohi valtamedialta? Vai onko tämä liian suuri yhteiskunnan ongelma, että siitä ei voida kirjoittaa vai eikö siitä voida syyttää minua myyvillä otsikoilla?

Lue lisää:
Niko Ranta-aho puhuu huumeliigan johtajuuden seurauksista: ”On pysäyttävää kuulla, että lapset ovat käyttäneet mun maahantuomia huumeita”

Vain elämää -tähti Herra Ylppö rakastui: ”Enää ei tarvitse pörrätä helvetin Tinderissä” – katso video!

Odotettu Koronavilkku-sovellus julkaistiin tänään – tavoitteena miljoona kuukausikäyttäjää