Tosi-tv-tähti ja mediapersoona Niko Saarinen on eronnut alkuvuodesta tapaamansa kumppaninsa kanssa. Saarinen kertoo asiasta tuoreessa Nikotellen-podcast-jaksossa. 

Saarinen paljastaa suhteen kariutuneen siihen, ettei hänellä ollut tarpeeksi aikaa ex-puolisolleen. Mies myöntää olevansa heikoimmillaan hänen yksityiselämäänsä liittyvissä asioissa. 

– Nostetaan käsi pystyyn virheen merkiksi. Minun yksityiselämäni – siinä minä olen paska, Saarinen tunnustaa podcastissa. 

Saarinen on aina suhtautunut hyvin intohimoisesti omaan uraansa ja omien sanojensa mukaan “vetänyt usein itsensä piippuun ilman pysähdyksiä”. Nämä piirteet saaattavat olla eduksi työelämässä, mutta parisuhteelle ne eivät tee hyvää. 

– Hoin jatkuvasti, että ensi viikolla minä skarppaan itseni kanssa ja annan 100 prosenttia kumppanilleni. Mutta sitä viikkoa ei koskaan tullut, Saarinen toteaa. 

Kuva: Nelonen

– Ja nyt mietin vain, että mitä kaikkea minä menetinkään, ihan vain elääkseni tässä minun omassa kuplassani tunnevammaisena, hän jatkaa. 

Podcastissa Saarinen painottaa vahvasti sitä, etteivät ongelmat suhteessa johtuneet siitä, etteikö hän olisi rakastanut kumppaniaan. 

Muistellessaan suhteensa hyviä hetkiä, murtuu Saarinen kyyneliin. 

– Iltaisin, kun poikaystäväni oli jo nukahtanut, minä salaa katsoin häntä ja mietin, että miten onnellinen minä olen. Että siinä hän nyt nukkuu ja näyttää niin komealta. Minä en voi ymmärtää, miten joku voi näyttää niin söpöltä kun hän nukkuu, Saarinen niiskuttaa. 

– Ja kun minä viimein maltoin lopettaa tuijottelun, niin mietin ja rukoilin, että voi kunpa minä aamulla olisin siitä minun omasta kuplastani ulkona, ja voisin antaa jotenkin enemmän. 

– Mutta aamu tuli, ja minä en koskaan onnistunut, Saarinen huokaisee.

Lähde: Nikotellen

Lue myös:

Niko Saarinen myöntää miettineensä imagoaan Selviytyjien kuvauksissa – ”Tiesin tarkkaan, millaisen kuvan haluan antaa itsestäni”

Kristianin heimoneuvosto 11: Ulos äänestetty Niko Saarinen asetti tuotantoyhtiölle yhden ehdon Selviytyjiin suostumiselle – ”Minulla on lista ihmisistä, joiden kanssa en halua olla samoissa sarjoissa”

Tähän tosi-tv-ohjelmaan Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö eivät koskaan osallistuisi!