Niko Saarinen kommentoi huhuja osallistumisestaan uudelle BB-julkkiskaudelle: ”Se on täysin satavarma!”

Nelonen tiedotti 16. maaliskuuta, että Big Brother Suomi -ohjelma saa jatkoa tänä keväänä ja taloon astelee jo toukokuun alussa joukko julkisuudesta tuttuja asukkaita. Samalla somessa käynnistyivät spekulaatiot siitä, ketkä julkkikset asuttavat isoveljen talon.

Vuoden 2008 Big Brotheriin osallistunut Niko Saarinen, 34, on ollut yksi veikatuista henkilöistä. Saarinen vietti BB-talossa 47 päivää, minkä jälkeen hänet poistettiin väkivaltaisen käytöksen vuoksi.

Saarinen torppasi huhut heti alkuunsa ja kielsi jyrkästi Instagramin Stories-osion videolla osallistuvansa ohjelmaan.

– Mulla on elämässäni sellainen ”never say never”, mutta tämän asian suhteen mä voin sanoa, että kiitos kaikista teidän viesteistä ja spekuloinneista, mua ei tulla näkemään julkkis Big Brotherissa.

– Se on täysin satavarma asia! Saarinen sanoo topakasti.

– Toi formaatti ei vois tarjota mulle mitään ja mulla ei olisi isoveljelle enää mitään annettavaa. Sanon tämän siksi, että vältyn seuraavan kuukauden näiltä viesteiltä, Saarinen kirjoittaa videon yhteydessä.

Kuvakaappaus Instagram Niko Saarinen

Uudella Big Brother Suomi -kaudella talo muuttaa uuteen, toistaiseksi salaiseen lokaatioon. Kausi on monella tapaa erityinen, sillä asukkaat joutuvat kilpailemaan paikastaan talossa useita kertoja viikossa ja pudotuksia nähdään lähes joka toinen päivä.

Lue myös:

Niko Saarinen muisteli palavaa bussikyytiään – paljasti dramamaattisia yksityiskohtia: ”Kuski huusi, että juoskaa, tää räjähtää!”

Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö paljastivat, missä tosi-tv-ohjelmissa haluaisivat nähdä toisensa: ”Olenhan mie ennenkin ollut tv:ssä nakkena”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.