Kohukaunotar Martina Aitolehti on joutunt selittelemään tekojaan kostean illanvieton jälkeen.
Aitolehti on asunut vuosikausia yhdessä miljonääri Stefan Thermanin kanssa ja parin piti mennä tänä kesänä naimisiin, mutta Seiskan saamien lähipiiritietojen mukaan häät voidaan nyt unohtaa.
Ilmeisesti parisuhte oli ajautunut pahimpaan kriisiinsä, kun Martina Aitolehti juhli kosteissa merkeissä iltaa NHL-puolustaja Rasmus Ristolaisen, 23, kanssa. Samassa seurueessa oli mukana nimettömänä pysyvä ”lihaksikas jääkiekkoilija”, jonka silminnäkijät kertovat kävelleen Aitolehden kanssa käsi kädessä. Nimetön jääkiekkoilija myönsi Seiskalle käsi kädessä kävelyn, mutta Aitolehti kiisti sen jyrkästi.
– En tee sellaista! Minua kuvataan tuolla koko ajan, niin en kai tekisi sellaista. En todellakaan kulje kenenkään kanssa käsi kädessä, Aitolehti selitti Seiskalle.
Aitolehti vakuuttaa Seiskalle, että on edelleen yhdessä ”Stefun” kanssa, mutta mies itse bongattiin Aitolehden kostean illanvieton aikana juhlimassa useiden julkkiskaunottarien kanssa. Lisäksi Therman on somessa poistanut Aitolehden ystävistään ja juhlinut uutta sinkkuelämäänsä pitkän parisuhteen jälkeen.
Kävelikö Aitolehti käsi kädessä vieraan komistuksen kanssa, ovatko Aitolehti ja Therman vielä yhdessä vai eronneet, onko häät peruttu? Onko myrskyisä parisuhde lopullisesti ohi? Tietävätkö he itsekään?
Lähde: Seiska
Kuva: Instagram