Kourtney avautuu Voguen haastattelussa mitkä syyt johtivat päätökseen.

Kardashianin sisaruskatraan vanhin, Kourtney Kardashian, 41, on päättänyt vetäytyä perheen Keeping up with Kardashians -realitysarjasta lopullisesti. Sarjan ensimmäiset jaksot nähtiin jo vuonna 2007.

Kortneyn vetäytyminen sarjasta ei tule yllätyksenä. Vuosien varrella Kourteyn osuus ohjelmassa on vähentynyt ja uusimman tuotantokauden alussa hän ajautui asian tiimoilta jopa käsirysyyn siskonsa Kimin kanssa.

Kourteny on puhunut ohjelman aiemmissa jaksoissa, että haluaa keskittyä enemmän omaan hyvinvointi- ja lifestyle sivustoonsa sekä lapsiinsa Masoniin, Penelopeen ja Reigniin. Hän korostaa myös tarvettaan yksityisyyteen.

– Arvostan yksityisyyttä ja tasapainon löytäminen yksityisyyden ja tosi-tv:n välillä on vaikeaa, hän kertoo Voguen haastattelussa.

– Olen kuvannut sarjaa tauotta 14 vuotta. En tuntenut itseäni enää tyytyväiseksi ja ilmapiiristä tuli liian myrkyllinen.

Kourtney kertoo olevansa kaikesta huolimatta kiitollinen uskomattomista muistoista ja elämänkokemuksista joita on saanut kokea sarjan myötä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Jo huhtikuussa Kourtney vihjaili jatkostaan realitysarjassa.