Näyttelijänä ja luovan alan monitaiturina tunnettu Antti Holma on kadonnut sosiaalisesta mediasta.

Holma oli vuosien ajan aktiivinen niin Instagramissa kuin Twitterissä, mutta nyt mies on poistunut molemmista palvelimista.

Näyttelijän seuraajat jäävät kaipaamaan etenkin miehen hulvattomia sketsivideoita, joilla hän heitti vitsiä milloin mistäkin ajankohtaisesta aiheesta. Lisäksi Holma kuvasi usein Instagram-tililleen hänen ja hänen puolisonsa, ranskalaisen huippuharpistin Emmanuel Ceyssonin elämää Yhdysvalloissa.

Videoilla nähtiin muun muassa, kuinka Ranskanperuna-lempinimellä tunnettu Ceysson opetteli suomea ja lauloi suomenkielisiä kappaleita.

Holman julkaisemat postaukset olivat erittäin suosittuja ja hänellä oli tuhansia seuraajia. Ceysson löytyy edelleen Instagramista, mutta Holmaa ei tilillä pahemmin nähdä, sillä Ceyssonin some koostuu pääosin hänen muusikkouraansa liittyvästä materiaalista.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Holma ja Ceysson muuttivat viime syksynä New Yorkista Los Angelesiin, kun Ceysson sai työpaikan arvostetusta Los Angeles Philharmonic -orkesterista.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Holma kirjoitti helmikuussa ilmestyneessä Kotivinkki-lehden kolumnissaan avoimesti siitä, kuinka pariskunnan molemmat osapuolet vihaavat suuresti kotitöiden tekemistä. Tämä aiheutti aikoinaan jatkuvasti haasteita kaksikon yhteisessä kodissa.

– Pandemian tullen pidimme hätäkokouksen: mies kävisi kaupassa ja laittaisi ruoan, koska hän pitää siitä, minä siivoaisin ja pyykkäisin, mutta en siksi, että tykkään, vaan siksi, että jonkun täytyy, Holma totesi tekstissään.

Lue myös:

Kolumni: Antti Holma avautuu tyypillisestä ongelmasta parisuhteessa – ”Pidimme hätäkokouksen”

IS: Antti Holma kuittailee pakarat paljaina Business Finlandin korona-avustuksista

Oho! Riku Nieminen julkaisi lihaksikkaan alastonkuvan – poseeraa vain tötterö jalkovälissä