Legendaarinen laulajatähti Ilkka ”Danny” Lipsanen on solminut levytyssopimuksen Warner Music Finlandin alaisuudessa toimivan Mökkitie Records -tuotantoyhtiön kanssa. Asiasta kerrotaan Warnerin nettisivuilla.

Danny jakoi ilouutisen myös omalla Instagram-tilillään. Hän paljastaa työstäneensä jo pitkään uutta musiikkia yhdessä lauluntekijä Janne Rintalan kanssa.

– Tunnen suurta tyydytystä ja onnellisuutta, kun saan Jannen tekstien kautta katsoa elämää Suomessa ja tulkita hänen musiikkiaan suomalaisille, Danny kirjoittaa postauksessaan.

Hän ylistää Rintalaa vuolain sanoin.

– Saan jälleen kerran olla tekemässä musiikkia kanssaihmisilleni tämän aikakauden mestarimiehen kanssa. Jannen myötä olen saanut astua mestarillisen tarinankertojan kyytiin. Hänen laulunsa herättävät ajatuksia, tunteita ja tunnelmia uudella tavalla, mikä on tärkeää tulkitsijalle.

Julkaisunsa lopussa Danny painottaa sitä, kuinka tärkeää hänelle on laulajana toimia tarinankertojan roolissa ja välittää suomalaisille erilaisia tunteita ja kokemuksia sanojen muodossa.

– Sanat ovat laulajalle kuin savi kuvanveistäjälle – laulaja saa puhaltaa niihin hengen. Saan liikkua ja tulkita uudella tasolla. Jannen tasolla! Kansamme rakastaa tarinoita ja lienee sanomattakin selvää, että niin teen minäkin, Danny summaa.

Näet julkaisun alta tai täällä.

Mökkitie Records perustettiin vuonna 2012 laulaja Arttu Wiskarin lyötyä itsensä läpi hittisingleillään Mökkitie ja Tuntematon potilas. Tuotantoyhtiön artisteja ovat muun muassa HesaÄijä ja Dannyn entinen puoliso Erika Vikman.

Lue myös:

Oho! Helmi Loukasmäki vaihtoi rajusti tyyliä – poseeraa nyt mustissa lateksihousuissa

Seiska: Näin Danny ja Helmi Loukasmäki viettävät joulua – Dannylla selkeät suunnitelmat yhteisen juhlan varalle

Seiska: Helmi Loukasmäki, 19, kehuu Dannya herrasmieheksi: ”Tuntuu tosi hyvältä ja kiitolliselta”