Suomen tunnetuimpiin iskelmälaulajiin kuuluva Danny, oikealta nimeltään Ilkka Lipsanen, 78, on lähentynyt viimeisen puolen vuoden aikana viime kesäisen avustajansa, Helmi Loukasmäen, 19, kanssa.

Helmi työskenteli kesällä 2020 Dannyn avustajana tämän Rauman huvilalla, ja kesäpestin päätyttyä kaksikon suhde syveni entisestään. Danny myönsi tuoreessa Seiskan haastattelussa, että enää ei puhuta ammatillisesta suhteesta.

Helmi on viettänyt syksyllä ja alkutalvesta paljon aikaa Dannyn Kirkkonummen talolla, ja kaksikko on bongattu yhdessä muun muassa kauppareissuilla. Danny kertoo olevansa iloinen, että ihmissuhde Helmin kanssa on syventynyt.

– Hän on osoittautunut minulle tärkeäksi ja merkitykselliseksi ihmiseksi, joka huomioi ihmiset kohteliaasti. Helmi on hieno, uusi ystäväni, Danny muotoilee.

Myös Helmi yltyy kehumaan Dannya Seiskan haastattelussa ja hän toteaa musiikkineuvoksen olevan muun muassa aina valmiina auttamaan muita.

– Hän on todellinen herrasmies, Helmi kehaisee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kaunotar toteaa vuoden 2020 olleen aikamoinen, sillä se on tuonut mukanaan niin paljon muutoksia.

– Ensin iski korona, sitten tuli ylioppilaskirjoitukset, kesä Dannyn kanssa ja nyt olenkin täällä. En olisi kyllä millään uskonut, Helmi toteaa.

– Mutta tällä hetkellä tuntuu tosi hyvältä ja kiitolliselta, hän jatkaa ja lisää olevansa tyytyväinen, että asiat ovat menneet juuri näin.

Kaksikko paljastaa myös hieman tulevaisuuden suunnitelmiaan, ja Danny kertoo, että luvassa lienee muun muassa studiosessioita Lahdessa.

– Minulla on mahdollisuus viedä Helmiä musiikillisesti ja muutenkin eteenpäin, laulaja toteaa.

– Jos olemme väleissä vielä ensi kesänä, sinulle saattaa Helmi aueta vielä toinenkin pesti Rauman huvilaltani, Danny vitsailee naureskellen.

Mikäli upotus ei näy, näet kuvan myös täältä.

Lue myös:

Seiska: Dannyn, 78, ja Helmi Loukasmäen, 19, suhde syveni – enää ei ole kyse ammatillisesta suhteesta

Hymy: Dannyn yhteistyö Helmin, 19, kanssa jatkuu – ”Hän on hyvin älykäs ja miellyttävä neito”

Huima tuloero! Dannyn naiset painivat täysin eri sarjoissa – Vikmanin tienestit hyvässä kasvussa, Loukasmäen tulot liki olemattomat