Oho! Johanna Tukiainen avautuu nyt raskausajastaan: ”Pienet asiat on tuntuneet liian suurilta”

Suomen kohutuin blodi Johanna Tukiainen, 42, on raskaana ja laskettu aika on syksyllä.

Johanna asustelee tätä nykyä Ruotsissa ja hän meni kihloihin nykyisen mysteerimiehensä kanssa omana syntymäpäivänään 29. heinäkuuta.

Esikoistyttöään odottava Johanna julkaisi nyt Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa valkoisessa mekossa raskausvatsansa kanssa. Hän kertoi pitkän kaavan kautta kuvatekstissään raskauden tuomista tunteista ja kuulumisistaan.

— Laskettu aika on ihan lokakuun alussa, tosin voi olla myös syyskuun lopulla. Raskaus on ollut ”helppo” paitsi nyt vasta 7 kuulla alkoi tulla voimakasta närästystä ja refluksi oireita mutta nykyisin on niin hyvät lääkkeet, että oireet poistuivat täysin.

— Mielialat myös on heitelleet, jotkut pienet asiat on tuntuneet liian suurilta mutta onneksi minulla on todella rakastava ja fiksu mies.

— Elämään tulee ihan uudenlainen tarkoitus kun on rakastavan parisuhteen lisäksi yhteinen vauva tulossa. Uskon täysin että tähän asiaan vaikutti se kun kirjoitin Jerusalemin itkumuuriin rukouksen vuonna 2018 jossa mm.pyysin Herralta miehen ja lapsen.

Lue julkaisu kokonaisuudessaan alta.

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Seurapiirineito kertoi kunnioittavansa edesmennyttä siskoaan lapsensa nimessä. Etunimeä Johanna ei ole vielä paljastanut, mutta toiseksi nimeksi tulee Evita ja kolmanneksi Helmi – nämä nimet Julia-sisko oli suunnitellut antavansa omalle esikoistyttärelleen.

Jos julkaisu ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Lue lisää:
Esikoistaan odottava Johanna Tukiainen on mennyt kihloihin!

Sipe Santapukilta koskettava somepäivitys: ”Tämän kullan arvoa ei mitata painossa”

Liikemies Stefan Therman julkaisi Sofia Belorfista bikinivideon miljoonajahdin kannelta: ”Ei helmiä sioille” – katso kuvat!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.