Oho! Johanna Tukiainen avautuu nyt raskausajastaan: ”Pienet asiat on tuntuneet liian suurilta”

Suomen kohutuin blodi Johanna Tukiainen, 42, on raskaana ja laskettu aika on syksyllä.

Johanna asustelee tätä nykyä Ruotsissa ja hän meni kihloihin nykyisen mysteerimiehensä kanssa omana syntymäpäivänään 29. heinäkuuta.

Esikoistyttöään odottava Johanna julkaisi nyt Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa valkoisessa mekossa raskausvatsansa kanssa. Hän kertoi pitkän kaavan kautta kuvatekstissään raskauden tuomista tunteista ja kuulumisistaan.

— Laskettu aika on ihan lokakuun alussa, tosin voi olla myös syyskuun lopulla. Raskaus on ollut ”helppo” paitsi nyt vasta 7 kuulla alkoi tulla voimakasta närästystä ja refluksi oireita mutta nykyisin on niin hyvät lääkkeet, että oireet poistuivat täysin.

— Mielialat myös on heitelleet, jotkut pienet asiat on tuntuneet liian suurilta mutta onneksi minulla on todella rakastava ja fiksu mies.

— Elämään tulee ihan uudenlainen tarkoitus kun on rakastavan parisuhteen lisäksi yhteinen vauva tulossa. Uskon täysin että tähän asiaan vaikutti se kun kirjoitin Jerusalemin itkumuuriin rukouksen vuonna 2018 jossa mm.pyysin Herralta miehen ja lapsen.

Lue julkaisu kokonaisuudessaan alta.

View this post on Instagram

31 viikkoa raskautta (tosin olen nyt jo pidemmällä, menee nopeasti 🙂❤️🙏 ) ja laskettu aika on ihan lokakuun alussa, tosin voi olla myös syyskuun lopulla. Raskaus on ollut "helppo" paitsi nyt vasta 7 kuulla alkoi tulla voimakasta närästystä ja refluksi oireita mutta nykyisin on niin hyvät lääkkeet, että oireet poistuivat täysin syötyäni "Losec" omeprazol nimisen 14vrk kuurin. Mielialat myös on heitelleet, jotkut pienet asiat on tuntuneet liian suurilta mutta onneksi minulla on todella rakastava ja fiksu mies. Tämä koko asia on suuri Jumalan lahja ja nimeän tulevan tytön nimellä, joka tarkoittaa "Jumala on kaikkeni" ja "Jumalan lupaus." Teen videoita yksinoikeudella Seiskalle tunnelmistani 🌹🌞🌻 Vauva potkii kovasti, varsinkin iltaisin ja öisin. Näin 4D ultraäänessä kuinka hän alkoi hymyilemään kovasti pyöreillä poskillaan ja se oli sanoinkuvaamattoman upeaa ❤️ Ultran kuvien perusteella hän näyttää kovasti äidiltään. Ei tällaista ajatellut edes, että 42 vuotiaana olisi mahdollista (toki tiesin ettei mahdotonta) mutta ei oltu suunniteltu yhtään mitään. Elämään tulee ihan uudenlainen tarkoitus kun on rakastavan parisuhteen lisäksi yhteinen vauva tulossa. Uskon täysin että tähän asiaan vaikutti se kun kirjoitin Jerusalemin itkumuuriin rukouksen vuonna 2018 jossa mm.pyysin Herralta miehen ja lapsen (tai lapsia.) Jumala katsoi ajankohdaksi oikean olevan nyt 🙏❤️ Raamattu sanoo myös että "jo kohdussa Minä sinut tunsin." #31weekspregnant #7monthspregnant #odotus #odotusaika #jumalanlahja #siunattu #blessed😇 #excited #excitingtimes #godsgift #maternitystyle #samsøesamsøe #samsoesamsoedress #august2020 #trustingod

A post shared by Johanna Tukiainen 🎀 (@johanna.tukiainen777) on

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Seurapiirineito kertoi kunnioittavansa edesmennyttä siskoaan lapsensa nimessä. Etunimeä Johanna ei ole vielä paljastanut, mutta toiseksi nimeksi tulee Evita ja kolmanneksi Helmi – nämä nimet Julia-sisko oli suunnitellut antavansa omalle esikoistyttärelleen.

Jos julkaisu ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Lue lisää:
Esikoistaan odottava Johanna Tukiainen on mennyt kihloihin!

Sipe Santapukilta koskettava somepäivitys: ”Tämän kullan arvoa ei mitata painossa”

Liikemies Stefan Therman julkaisi Sofia Belorfista bikinivideon miljoonajahdin kannelta: ”Ei helmiä sioille” – katso kuvat!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.