Duudsoneista tuttu Jukka Hildén ja hänen tanssijavaimonsa Chachi Hildén odottavat perheenlisäystä. Chachi kertoi uutisen Instagram-tililään ja julkaisi suloisen kuvasarjan, jossa parin yhteinen tytär Sophia esittelee ultrakuvia tulevasta pienokaisesta.

– Olen niin onnellinen voidessani vihdoin kertoa, että Jukka ja minä saamme toisen mussukan tulevana kesänä. Olemme niin innoissamme, että perheemme kasvaa jälleen, Chachi kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Myös Jukka julkaisi vastaavan kuvasarjan omalla Instagram-tilillään.

– Meille tulee toinen vauva! Olemme niin iloisia voidessamme toivottaa toisen pikku riiviön laumaamme. Olen niin kiitollinen vaimolleni kaikesta tästä onnesta elämässämme! Sophiasta tulee isosisko, Jukka hehkuttaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Chachi vietti viikonloppuna myös syntymäpäiviään ja julkaisi juhlista useita kuvia, joissa pyöristynyt raskausvatsa näkyy kauniisti.

– Kiitos rakkaalle aviomiehelleni, että hän teki tästä päivästä ja myös kaikista muista päivistä minulle erityisen, Chachi iloitsee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jukka ja yhdysvaltalainen Chachi kihlautuivat elokuussa 2018. Chachi on ammatiltaan tanssija, mutta hänet tunnetaan parhaiten sometähtenä, jonka Instagram-tililä seuraa 1,7 miljoonaa ihmistä. Pari avioitui Suomessa syyskuussa 2019 ja heillä on samana vuonna syntynyt tytär Sophia Rose. Jukalla on edellisestä avioliitostaan lisäksi kaksi lasta, Sisu ja Lili.

Lue myös:

Seura: Jukka ja Chachi Hildén paljastavat toiveensa vuodelle 2021: ”Olemme olleet valmiita jo jonkin aikaa”

IS: Jukka Hildéniltä karisi 10 kiloa TTK-tanssien myötä – katso kuvat ennen ja jälkeen