Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 40, joutui jättämään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman sunnuntaina 15. marraskuuta. Jukka putosi tanssiparinsa Katri Mäkisen kanssa kisasta semifinaalien kynnyksellä, joten kaksikko ehti kuluttaa parkettia useamman viikon edestä.

Lukuisten tanssitreenien ja livelähetysten kyllästämät viikot tekivät tehtävänsä myös Jukan kunnolle, sillä tämä kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa olleensa rupeaman alkaessa heikossa kunnossa.

– Olin fyysisesti niin huonossa kunnossa, kun aloitin tämän. Minulta on pudonnut painoa noin kymmenen kiloa ja olen taas päässyt kuntoon, Jukka kertoo.

– Ruokavaliolleni en ole tehnyt mitään tai itse asiassa päinvastoin: olen lisännyt pepperonipizzaa vain entisestään, että on ollut mitä polttaa tanssiessa, hän jatkaa.

Vaikkei Jukkaa ennen TTK-rupeamaa voinut ylipainoiseksi sanoa, on miehen ulkomuodossa silti havaittavissa muutosta. Tältä Jukka näytti ensimmäisessä livelähetyksessä:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Ja tältä Jukka näytti sunnuntaina päättyneen tanssitaipaleensa päätteeksi:

Jos kuva ei näy selaimellasi, näet sen klikkaamalla tästä.

Jukan puoliso, Chachi Hildén, 24, on tukenut miestään aktiivisesti TTK-yleisössä. Pariskunta meni naimisiin syyskuussa 2019, ja heidän ensimmäinen yhteinen tyttärensä, Sophia, täyttää vuoden marraskuun 25. päivänä.

Lue myös:

Jopa tämän katsominen on tuskaa – Chachi ja Jukka Hildén syövät Suomen tulisimpia wingsejä!

Jukka Hildén murtuu kyyneliin televisiossa – ”Isä ja pikkuveli kärsivät alkoholismista ja yrittivät itsemurhaa”

TV: Jukka Hildénin ystävät suhtautuivat aluksi epäillen Chachi-rakkaaseen – ”Ihmisillä on paljon ennakkoluuloja”