Kardashian klaanin vanhin tytär Kourtney Kardashian, 41, seurustelee muun muassa Blink-182 yhtyeestä tunnetun rumpali Travis Barkerin, 45, kanssa, uutisoi People-lehti.

Lehden lähteen mukaan pari on viettänyt lemmenlomaa Kalifornian Palm Springissä, missä Kourtneyn äidillä Kris Jennerillä on asunto.

– He ovat Palm Springsissä yhdessä ja ovat seurustelleet jo kuukauden tai kaksi. He ovat olleet pitkään ystäviä, mutta nyt suhde on muuttunut romanttiseksi, lähde kertoo.

Sisäpiiritietojen mukaan Travis olisi ollut Kourtneysta kiinnostunut jo jonkin aikaa. Pari on nähty vuosien varrella useasti yhdessä Los Angelesissa ja sisäpiiritietojen mukaan Travis olisi ollut Kourtneysta kiinnostunut jo jonkin aikaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuonna 2019 Barker vielä kielsi romanssihuhut.

– Kourtney on rakas ystäväni, ei muuta. Rakastan häntä ja hänen perhettään, mutta olemme vain ystäviä, Barker kertoi tuolloin iHeartRadion musiikki-gaalassa.

Barkerilla on tytärpuoli Atiana, 21, tytär Alabama, 15 ja poika Landon 17, yhdessä ex-vaimo Shanna Moaklerin kanssa. Pari erosi vuonna 2008.

Myös Kourtneylla on kolme lasta Mason, 11, Penelope, 8, ja Reign, 6, yhdessä ex-puolisonsa Scott Disickin kanssa. Pari päätti suhteensa vuonna 2015.

Lue myös:

Kourtney Kardashianin pikkutuhmat joulukuvat saivat somen sekaisin: ”Kuin Playboy Barbie”

Kourtney Kardashian suree perheensä realitysarjan päättymistä ja paljastaa, mitä jää kaipaamaan