Hyvinvointivalmentaja ja tv-kasvo Martina Aitolehti on viime aikoina noussut näkyvästi otsikoihin uusien suhdehuhujen saattelemana.

Aitolehti ilmoitti vain muutamia kuukausia sitten eronneensa ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa. Nyt nainen on yhdistetty romanttisessa mielessä tanskalaiseen yrittäjään Jesper Backeriin.

Seiska-lehti uutisoi vapun alla Aitolehden viettäneen viikonlopun Backerin luona Kööpenhaminassa. Lisäksi lehti kertoi Backerin kutsuneen Aitolehteä kullakseen.

Backer työskentelee erään kansainvälisen korufirman myyntijohtajana, joten miehen tulotason luulisi olevan täydellinen Aitolehdelle, joka tienaa itsekin sievoisia summia hyvinvointiin ja mediaan liittyvillä töillään. Aitolehden tavoin myös Backer on julkisuuden henkilö. Hän oli lähes kymmenen vuotta avioliitossa tanskalaisen radiojuontaja ja seurapiirikasvo Le Gammeltoftin kanssa. Pariskunta haki avioeroa vuonna 2019, ja heillä on kaksi kouluikäistä lasta.

Nyt Aitolehti ja Backer ovat matkustaneet yhteiselle lomalle Espanjan Mallorcalle. Molemmat ovat julkaisseet Instagramin Stories-osioon kuvan kauniista näkymästä, joka avautuu vehreälle hotellin uima-allasalueelle. Maiseman taustalla näkyvät jylhät vuoret.

Aitolehti on lisännyt saman kuvan myös Instagram-tilinsä Feed-osioon.

– Mallorca. Olen niin valmis uusiin pyöräilyseikkailuihin, triathlonia harrastava Aitolehti kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt kysymykseksi jää, onko reissun tarkoitus olla pariskunnan yhteinen lemmenloma, vai ainoastaan nopea työmatka?

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Seiska: Martina Aitolehti rakastui julkkisyrittäjään

Martina Aitolehti paljastaa heikoimmat kohtansa – extreme-laji vaatii henkistä kestävyyttä: ”Juoksuosuudella taistellaan”