Ranskalainen Anthony Loffredo on omistanut elämänsä oman ulkonäkönsä muokkaamiseen. 32-vuotiaalla Loffredolla on Instagramissa lähes 300 000 seuraajaa, jotka haluavat seurata miehen muuntautumista ”mustaksi avaruusolioksi”.

Saavuttaakseen ihanneulkonäkönsä on Loffredo käynyt lukuisia kertoja kirurgin veitsen alla tekemässä erilaisia esteettisiä toimenpiteitä. Hän on esimerkiksi poistattanut nenänsä, osan ylähuulestaan ja molemmat korvalehtensä. Myös Loffredon kielenkärki on halkaistu kahtia.

Lisäksi Loffredon iho on kasvoja myöten kauttaaltaan tummien tatuointien peitossa. Jopa hänen silmämunansa on tatuoitu mustiksi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Miehen päänahkan ja otsan ihon alle on ujutettu ”kyhmyjä”, jotka tehostavat avaruusoliomaista vaikutelmaa. Hänen otsaansa on myös upotettu lävistyskoruja.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Loffredo on kertonut omalla Instagram-tilillään joutuneensa tekemään nenänpoistoleikkauksensa Espanjassa, sillä Ranskassa kyseinen operaatio on laiton.

Vuonna 2017 Loffredo paljasti ranskalaislehti Midi Librelle hänen intohimonsa ihmiskehon muokkaukseen saaneen kipinän siitä, kun hän parikymmpisenä havahtui ajattelemaan, ettei elänyt elämäänsä haluamallaan tavalla. Tuolloin vartijana työskennellyt Loffredo teki suuren muutoksen elämäntyylissään ja päätti keskittyä täysillä omaan unelmaansa.

Tältä Anthony Loffredo näytti ennen muodonmuutostaan:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Katso kuvat: Brittiläinen Becky on tatuoinut 95 % vartalostaan – ”Kaikki intiimialueeni on tatuoitu”

Playboyssa poseerannut viiden lapsen äiti Susanna Tanni, 47, on edelleen viehkeä ilmestys