Toimittaja Maria Veitolan luotsaama uutuusohjelma Vuoroin vieraissa, Maria Veitola alkaa tällä viikolla MTV Katsomossa. Ohjelman ensimmäisessä jaksossa Veitolan luokse yökylään saapuu Suomen pääministeri Sanna Marin.

Marin joutui loppukesästä massiivisen kohun keskiöön, kun hänen railakkaista bileilloistaan lähti leviämään kuva- ja videomateriaalia ympäri sosiaalista mediaa. Pääministerin juhlinta on herättänyt myös aiemmin huomiota, ja nyt Marin puhuu aiheesta omasta näkökulmastaan.

Jakso on kuvattu ennen elokuussa julkisuuteen nousseita biletysvideoita.

– Minä käyn pari kertaa vuodessa (bilettämässä) ja sitten se on ihan hirvee show, ei se ilta vaan se seuraava viikko, Marin kuvailee uutisointia bileilloistaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Veitola haluaa tietää, millaisia Marinin bileillat tavallisesti ovat. Marin alleviivaa heti vastauksensa alussa, ettei hänellä jää työnsä ohessa kovin paljon aikaa juhlimiselle.

– Tykkään olla ihmisten kanssa, hirveän erilaisia iltoja, Marin tokaisee.

– Parhaita iltoja ovat sellaiset, että on joku hyvä porukka ja jutellaan koko yö, hän paljastaa.

Marinia harmittaa, että hän joutuu elää elämäänsä aina varoen. Lisäksi pääministeri myöntää ahdistuvansa siitä, että hänen täytyy miettiä, mitä muut ajattelevat hänestä ja hänen käytöksestään.

Illanvietossa Marin sanoo tarkkailevansa paljon ympärillään olevien ihmisten toimintaa. Hänen mukaansa on todennäköistä, että ihmiset kuvaavat häntä, ja että materiaali päätyy julkiseksi.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelma katsottavissa 25.10. alkaen tiistaisin ja torstaisin MTV Katsomossa.

Lue myös:

Näin Sanna Marinin bilekohu vaikutti videoilla näkyneeseen Karoliina Tuomiseen – ”Oli todella ahdistavaa”

Hillary Clinton osoitti tukensa kohun keskellä rypevälle Sanna Marinille – julkaisi harvinaisen bilekuvan: ”Jatka tanssimista, Sanna”