”Palestiinan prinssinä” tunnettu elokuva- ja tv-tuottaja Rami Jaber, oikealta nimeltään Prince Rami Al Husseini on tällä hetkellä hyvin kiireinen mies. Hän työstää parhaillaan kolmea eri kansainvälistä elokuvaa perustamansa RNG Media -tuotantoyhtiön kautta, ja lisäksi hän on rakennuttamassa Latviaan massiivisia studioita yhtiönsä käyttöön.

Suomessa yli kymmenen vuoden ajan asunut palestiinalaistaustainen Jaber on tuttu nimi Hollywood-piireissä. Hänen tuotoksiaan ovat muun muassa vuonna 2016 ilmestynyt Oulussa kuvattu Fate-elokuva, jossa mukana näyttelemässä olivat Jaberin itsensä lisäksi Pako-tähdet Robert Knepper ja Amaury Nolasco.

Jaber kertoo Metropolille antamassaan haastattelussa, että työskentely maailmankuulujen tähtien kanssa ei kuitenkaan aina ole helppoa. Isoissa tuotantotiimeissä, joissa on usein laajasti erilaisista taustoista tulevia ihmisiä, saattavat esimerkiksi kulttuuriset erot aiheuttaa hieman hankalaluuksia.

– Me ihmiset olemme kaikki niin erilaisia. Monet kuuluisat Hollywood-tähdet ovat menestyksestään huolimatta todella nöyriä, mutta ihan jokaisen kohdalla näin ei valitettavasti ole, Jaber paljastaa Metropolille.

– Toki näyttelijät ovat aina ammattitaitoisia kuvauksissa, ja he tietävät mitä heiltä vaaditaan. Mutta kuvauspäivän päätyttyä meno voi välillä olla hieman – no, erilaista.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuva: RNG Media

Hyvin ystävällisen ja kohteliaan kuvan itsestään antava Jaber on onneksi tottunut työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa, ja hän vaikuttaa aidosti nauttivan siitä, mitä tekee. Mies kertoo innostuneesti tulevista elokuvistaan, joista osa tullaan näyttämään esimerkiksi suoratoistojätti Netflixissä.

Jaber seuraa unelmiaan pelottoman intohimoisesti ja vakuuttaa, ettei edes vallitseva koronapandemia tule hidastamaan häntä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuva: RNG Media

– Otamme pandemian totta kai hyvin vakavasti, ja siksi olemmekin järjestäneet kaikki kuvaukset ja elokuvaprojektit niin, että jokaisella tiimin jäsenellä on turvallista työskennellä, Jaber painottaa.

– Meillä on oma terveydenhuoltotiimimme ja koronatestilaitteemme, joten kaikki on loppuun asti mietittyä, hän lisää.

Katso alta Jaberin perustaman RNG Media -tuotantoyhtiön esittelyvideo.

Lue myös:

Yllätyspotkut! Kimmo Sainio irtisanottiin Sanoman radiokanavalta: ”En voi kun ihmetellä tätä päätöstä”

Tomi Björck palaa Australiaan keskellä koronakriisiä – ”Aika lentää kotiin”