Näyttelijätähti Lauri Tilkanen erosi kesällä 2020 entisestä vaimostaan Pamela Tolasta. Ex-pariskunta oli naimisissa vuodesta 2015, ja heillä on yksi yhteinen poika.

Nyt Tilkanen on löytänyt vierelleen uuden rakkaan. Asia selviää Tilkasen ja hänen tuoreen tyttöystävänsä Instagram-tileiltä.

Sekä Tilkanen että hänen kumppaninsa julkaisivat hiljattain lähes identtisiä postauksia omien Instagram-tiliensä Stories-osioon. Julkaisuista päätellen pariskunta vietti ylellistä lemmenlomaa Lapissa.

Tilkanen lisäsi Stories-osioonsa kuvia ja videoita muun muassa poroista ja romanttisesta kynttiläillallisesta joen rannalla. Tyttöystävän Stories-osiosta löytyi sisältöä samoista paikoista. Puitteet olivat kaksikon lomalla selkeästi kohdillaan.

Tilkasen uudesta puolisosta on aiemmin uutisoitu Seiska-lehdessä. Toukokuussa Seiska paljasti Tilkasen rakkaan olevan miestä 12 vuotta nuorempi. Nainen kuuluu Seiskan tietojen mukaan kuuluisaan suomalaiseen muotisukuun, mutta ei ole julkisuuden henkilö.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Seiska kertoi artikkelissaan parin pitäneen yhtä jo vuoden ajan. He ovat suhteensa aikana matkustaneet useita kertoja Lapin jylhiin maisemiin.

Lue myös:

IS: Iina Kuustonen ja Sebastian Rejman erosivat

Helmi-Leena Nummela tunnustaa juhlineensa rajusti festareilla – harrasti shotteja ja salajuopottelua: ”Olen hyvin nöyränä”