Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu tanssija Kia Lehmuskoski ja jalkapalloilija Kimi Lindeman menevät naimisiin tulevana kesänä.

Kia kertoo Instagram-tilillään, että hänen miehensä polttarit käynnistyivät eilen torstaina.

– Niin se aika rientää ja tänään klo 5 Kimi herätettiin polttareihin. Mulla tuli vähän tippa silmäkulmaan, kun tajusin, että pian me sanotaan toisillemme tahdon. On parasta kun saa jakaa elämän jonkun kanssa joka hyväksyy sut just sellaisena kuin sä olet, Kia Lehmuskoski kirjoittaa Instagram-tililleen.

Kaksikko tapasi vuonna 2018 helsinkiläisessä karaokebaarissa. Syskyllä 2020 Kia kohtasi elämässään vaikean ajanjakson, jolloin hän oli lähellä lähteä suhteesta. 

– Se oli minulle henkisesti vaikeaa ja paineista aikaa, Kia toteaa Me Naisille. 

– Olin jättämässä Kimin monta kertaa. Jälkeenpäin ymmärsin, että minun piti tehdä ne kaikki tempaukset ja testata, jättäisikö Kimi minut ja pääsisinkö sanomaan, että hän oli ihan samanlainen kuin kaikki muutkin mieheni, hän jatkaa.

Kia kuvailee syksyä suhteen ”rankimmaksi koetinkiveksi”. Kimi ei kuitenkaan ollut valmis luovuttamaan, vaan pysyi rakkaansa vierellä kaikista haasteista huolimatta. 

– Jos me olisimme luovuttaneet ensimmäisistä vaiheiluista, emme olisi nyt tässä, Kimi painottaa.

– Jälkeenpäin on tuntunut pahalta, että kohtelin Kimiä niin huonosti. Olen ollut siitä pahoillani, Kia puolestaan summaa.

Viime syksynä Kia valitsi jäädä pois TTK-kilpailusta. Päätös on rauhoittanut huomattavasti kihlaparin arkea.

Lue myös:

TTK-tanssija Kia Lehmuskoski ja kihlattu sairastuivat heti ulkomaanmatkan jälkeen: ”Kyllä me tästä selvitään”

Kia Lehmuskoski meni kihloihin Salkkarit-tähden veljen kanssa: ”Minä sanoin kyllä”