Entisen mäkihyppääjä Toni Niemisen neljä vuotta kestänyt avioliitto Heidi-vaimonsa kanssa päättyi alkuvuodesta kolmiodraamaan. Heidi vahvisti tammikuussa Iltalehdelle Tonin löytäneen rinnalle uuden naisen pikkujouluista pariskunnan suhteen aikana.

Petetyksi tullut Heidi avautuu nyt eron jälkeisestä elämästä sosiaalisessa mediassa.

– Elämä voittaa, aina. Alkuvuodesta en olisi uskonut, että vielä tulee päivä, jolloin seison tukevasti omilla jaloilla. Mutta niin siinä vain kävi, elämä näytti kuitenkin, että luovuttaa ei kannata, Heidi kirjoittaa.

Hän uskoo, ettei olisi päässyt yksin omille jaloilleen. Hän kiittääkin seuraajiaan tsemppiviesteistä ja kauniista eleistä.

– Jokainen niistä on tuonut sydämeen toivoa ja lämpöä. Vaikka nyt on vuoden synkin aika, huomaan hymyileväni ihan pienillekin asioille itsekseni. En kavahda kovin helposti ympärillä tapahtuvista asioista, mutta välitän enemmän kuin ehkä koskaan itsestä ja läheisistä.

– Olen uskaltanut lähteä työelämässä uusiin haasteisiin ja tunnen onnistumisia joka päivä, ihan pienistä asioista. Tämän kaiken piti tapahtua juuri minulle, jotta voin nyt olla ja tuntea näin.

Lue myös:

MTV: Sinkkuna viihtyvä Toni Nieminen muutti Helsinkiin – palasi vanhaan työhönsä

Seiska: Toni Nieminen vei lapsensa riidan jälkeen Heidin luota Vihtiin – ”Olen yksinhuoltajaisä”

Toni Nieminen julkaisi kuvan ex-vaimon Heidin ja lasten kanssa – ”Koko jengi koossa”