Pikajuoksija Markus Pöyhöseltä shokkipaljastus: ”Haikein mielin joudun jättämään minulle sen tärkeimmän”

Entinen pikajuoksija Markus Pöyhönen, 41, julkaisi Instagramissa tunteikkaan kirjoituksen jossa kertoo kärsivänsä nivelrikosta. Mies joutuu luopumaan juoksemisesta kokonaan.

– Tästä kropasta on vuosien varrella revitty ulos paljon. Nyt on aika maksaa velkaa takaisin. Tänään tämä mies käveli raskain askelin pois lääkärin vastaanotolta. Haikein mielin joudun jättämään minulle sen tärkeimmän, eli juoksun pois kokonaan nivelrikon takia, Pöyhönen kirjoittaa.

Hän voi kuitenkin vielä harrastaa kevyempää liikuntaa. Pöyhönen lopetti kilpauransa 12 vuotta sitten ja on toiminut sen jälkeen valmentajana.

– Valmentajana tämä tulee rajoittamaan omaa toimintaani ja tulevaisuutta täytyy katsoa ja miettiä uudelleen. Kaikkeni yritän tehdä, että oma liikkuminen kuitenkin jatkuu.

Monet ovat kommentoineet Pöyhösen julkaisua kannustavin sanoin.

– Tsemppiä! Varmasti voit kumminkin keksiä muuta korvaavaa liikkumista, vaikka tuntuukin varmasti että tärkeä osa sinusta on revitty irti. Olet kuitenkin muutakin!

– Tsemppiä Markus. Rohkeasti kerroit. Ei varmasti ollut helppoa kertoa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Markus Pöyhönen on saavuttanut urallaan vuoden 2002 Münchenin EM-kisoissa parhaan suomalaistuloksen arvokisojen sadalla metrillä, sijoittuen neljänneksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.