Olet mitä syöt -ohjelmasta tunnettu urheilulääkäri Pippa Laukka kertoo nolosta tilanteesta, joka sattui hänelle jokunen viikko sitten. Hän kirjoittaa Instagram-tilillään pöyristyneensä saamastaan huonosta asiakaspalvelusta.

– Todistin taas kerran, että Suomessa saa luvattoman huonoa palvelua. Nyt kun nettikaupat jyräävät kivijalkoja, voikin hyvällä syyllä kysyä, että onko kaupoilla todella tähän varaa? Pippa kirjoittaa ihmetellen.

Hän kertoo olleensa ostoksilla Helsingissä Triplan marketissa, josta osti siivousvälineitä. Maksun Pippa suoritti itsepalvelukassalla, mutta poistuessaan liikkeestä kaupan hälytinportit alkoivat soida.

– Itsepalvelukassoja valvonut henkilö tuli paikalle ja hän aloitti : ”Näytätkö mitä sun repussa on”. Siinä sitten kaiveltiin ja ihmeteltiin tovi, kunnes myyjä hoksasi, että ostamani lattialuutun varressa oli häly joka huudatti laitetta. Ei pahoittelua, vaan tympeä toteamus: ”Ai niin näissä on tää häly”.

– Tässä vaiheessa vahva äititaustani tuli esille ja aloin opastamaan: ”Mitä unohtui?” Sain kuin sainkin kaivettua pahoittelun. Niin noloa. Noloa minulle, mutta vielä enemmän noloa kaupalle!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suomessa hyväksytään Pipan mielestä liian usein, että huono palvelu on ok. Se että ostopäätös on tehty ei tarkoita, että myyntityö on tehty vaan palvelulla varmistetaan, että asiakas palaa uudestaan ostoksille.

– En todellakaan odota, että maa lakoaa jalkojeni alle mutta pahoittelu ja hyvät käytöstavat korjaavat paljon niissä tilanteissa, kun asiat eivät mene putkeen.

Lue myös:

Lähes 20 vuotta naimisissa ollut Pippa Laukka paljasti pitkän suhteensa salaisuuden!

Sairaalahoitoon joutunut Pippa Laukka kommentoi vihdoin vointiaan: ”Varmasti menee aikaa ennen kuin olen täysin terve”