Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu julkkislääkäri Pippa Laukka joutui sairaalahoitoon palattuaan Suomeen Georgiasta, missä oli pelimatkalla naisten jalkapallomaajoukkueen kanssa reilu viikko sitten. Hän on toiminut joukkueen lääkärinä vuodesta 2010.

– En halua kommentoida julkisuuteen, mikä minulla oli. Minulla ei ollut kuitenkaan flussaa, koronaa tai hengitystietulehdusta.

– Olin todella kipeä, mutta olen toipumaan päin. Varmasti menee aikaa ennen kuin olen täysin terve, koska kyse oli eksoottisemmasta taudista, Pippa Laukka kertoi Metropolille Naisten kymppi 2022 -tilaisuudessa.

Hän myöntää, että tauti oli sen verran raju, että hän on kärsinyt väsymyksestä viime päivien aikana. Sairaalahoidossa Pippa oli ainoastaan hetken aikaa.

– Sairaalassa olin ainoastaan sen aikaa, että saimme aloitettua hoidon. Pääasiassa toipuminen tapahtui kotona, Pippa kertoo.

– Vitsailimme joukkueen kanssa, että jos jonkun pitää ottaa osumaa, niin se on mieluummin joukkueen lääkäri kuin pelaajat.

Lue myös:

Pippa Laukka julkaisi rehellisen kuvan vartalostaan: ”Naiseus ei lopu siihen kun vanhennutaan”

Pippa Laukka julkaisi kuvan syömishäiriövuosiltaan: ”Ulospäin saatan olla kuin nukke, mutta näen itseni hauraana ja sairaana”