Portugalin Playboy-lehdessä poseerannut Erika Helin muutti syyskuun alussa asumaan Maltalle. Hän on löytänyt viehättävästä saarivaltiosta itselleen kodin ex-missi Eevi Ihalaisen kanssa.

– Löysimme yhteisen asunnon heti ensimmäisen päivänä, kun muutin tänne asumaan! Kämppiselämä on lähtenyt hyvin käyntiin emmekä ole ottaneet kertaakaan yhteen, koska olemme todella samanlaisia ihmisiä kodin siisteyden suhteen, Erika Helin kertoo.

Erikalla on haaveena asua Maltalle ainakin vuosi. 

– Sen jälkeen olisi kiva kiertää maailmaa. Haluaisin käydä Aasiassa ja Jenkeissä!

Hänelle on muodostunut jo laaja kaveripiiri, johon kuuluu muun muassa ruotsalaisia turisteja.

– Olemme järjestäneet yhdessä muun muassa meksikolaisen illan, Erika naurahtaa.

Innostuin nyrkkeilemisestä

Erika ja Eevi harrastavat yhdessä monipuolisesti liikuntaa.

– Käymme nyrkkeilemässä, juoksemassa ja pelaamme padelia, Erika kertoo.

Eevi on innostunut nyrkkeilemisestä sen verran paljon, että on kilpaillut voitokkaasti lajin parissa. Erika kokee, ettei hän ole vielä valmis nousemaan kehään.

– Olisihan se kiva otella, mutta haluan saada tekniikan haltuun ja riittävästi itsevarmuutta ennen ensimmäistä otteluani. Nyrkkeily on kuitenkin laji, jossa helposti murtaa nenänsä, jos ei tiedä, mitä kehässä tekee. En halua ottaa sitä riskiä.

Harkitsen puhelinmyyjäksi ryhtymistä

Erika on jo jonkin aikaa elättänyt itsensä julkaisemalla rohkeita kuvia OnlyFans-tilillään. Hän on miettinyt työpaikan hankkimista Maltalta, koska tarjolla on töitä, joista maksetaan suuria palkkioita.

– Täällä puhelinmyyjät tienaavat todella hyvin! Huonotkin myyjät tienaavat 5000 euroa ja parhaat tekevät yli 10 000 euroa. En ole vielä kuitenkaan käynyt työhaastatteluissa.

Lue myös:

Playboy-kaunotar Erika Helin yläosattomissa – julkaisi myös saamiaan törkyviestejä

Rikosilmoituksen tehnyt Playboy-malli Erika Helin raivostui poliisille: ”Kehtaa vähätellä sitä, että huoritellaan julkisesti”