Miss Suomi -kilpailusta tunnetuksi tullut Erika Helin, 26, kertoo omalla Instagram-tilillään julkaisseensa eroottisen seinäkalenterin vuodelle 2021.

– Mun seinäkalenteri vuodelle 2021 on nyt saatavilla Huippukivan verkkokaupasta, Helin kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Helin iloitsee tekemästään työstä ja hehkuttaa avoimesti kalenterin kuvia.

– Oon ihan superiloinen et saatiin tää projekti purkkiin eikä jäänyt muuton takia tekemättä. Kalenteri sisältää (vaikka itse sanonkin) upeita ja tunnelmallisia kuvia vuoden jokaiselle kuukaudelle, mun tuttuun tyyliini toteutettuna.

Näet julkaisun alta tai täällä.

Portugalin Playboyssakin poseerannut Helin muutti hiljattain asumaan Maltalle. Hän on aikaisemmin kertonut Instagram-tilillään, kuinka arki uudessa kotimaassa on lähtenyt sujumaan.

– Jes arki alkaa pikkuhiljaa täälläkin!! Heräsin katuporan ääneen. Nyt ajattelin juoda eka kupin kahvia ja vastata sähköposteihin, sen jälkeen lähteä uudelleen kokeilemaan onneani hyvän lenkkireitin löytämisessä, hän kirjoitti parin viikon takaisessa postauksessaan.

Näet julkaisun alta tai täällä.

Lue myös:

Jare Tiihonen antoi harvinaisen haastattelun – muistelee lehdelle uransa loppua: ”Olin hetkittäin todella rikki”

Playboy-kaunotar Erika Helin julkaisi paljastavia kuvia uudesta kotimaastaan: ”Ranta löytyi”

Playboy-kaunotar Erika Helin joutui Miitta Sorvalin höynäyttämäksi: ”En arvannut mitään”

Playboy-kaunotar Erika Helin lukee härskeimmät yksityisviestinsä: ”Luksusautoja ja seksuaalista häirintää” – katso video!