Jare Tiihonen antoi harvinaisen haastattelun – muistelee lehdelle uransa loppua: ”Olin hetkittäin todella rikki”

Entinen räppäri Cheek alias Jare Tiihonen on elänyt hiljaiseloa parin vuoden ajan. Nyt hän on antanut harvinaisen haastattelun Yhteishyvä-lehdelle.

Toisin kuin vuonna 2015, esiintymis- ja treenivaatteet eivät loju enää pitkin Cheekin Helsingin Etu-Töölössä sijaitsevaa ullakkoasuntoa. Myöskään samppanja- ja konjakkipullon korkit eivät ole edellisviikonlopun jatkojen jäljiltä yllättävistä paikoista.

Tuolloin toisinaan vastassa oli väsynyt ja ahdistunut räppäri.

– Pintajulkisuudessa näytti silloin siltä, että kaikki menee mahtavasti. Olin kuitenkin ajoittain todella rikki. Leikin jättäminen kesken ei silti ollut vaihtoehto. Silloin olisin pettänyt paitsi fanit, myös itseni, Tiihonen muistelee lehdelle.

Cheek heitti viimeisen keikkansa Lahden mäkimontussa elokuussa 2018.

Rauha joogasta ja meditaatiosta

Musiikkiuran lopettamisen jälkeen hän on löytänyt mielenrauhan joogan ja meditaation avulla. Hän käy myös huomattavasti harvemmin yöelämässä kuin ennen.

– Nykyisin mielenrauhan säilyttäminen ja kasvattaminen on tärkeämpi asia kuin kiusatun kroppani ja aika ajoin kipeytyvän selkäni venytys. Keskityn meditatiivisiin harjoitteisiin tai yin-joogaan, koska siitä on itselleni enemmän iloa. Nautin lattialla makoilusta ja saan meditoinnista irti enemmän kuin perinteisestä salitreenistä. Olen kyllä vanhasta tottumuksesta jatkanut myös salilla ähkimistä, vaikka siitä on tullut pakkopullaa, Jare kertoo lehdelle.

”Periaatteessa en tee mitään”

Haastattelussa muistellaan myös syksyä 2019, jolloin Jare teki ensimmäisen puhujakeikkansa. Hän jännitti yleisön eteen menemistä yksityisehenkilönä ja liikemiehenä niin paljon, että sai pahoinvointikohtauksen.

Jare kertoo lehdelle, ettei puhumisesta ole muodostumassa hänelle uutta uraa.

– Periaatteessa en tee mitään, vaikka puuhastelenkin pirun paljon kaikenlaista, hän kertoo.

Hän perui vireillä olevat puhujakeikat, kun iltapäivälehdissä spekuloitiin jättimäisiä palkkioita, mitä hän tulisi saamaan keikoista.

– En kaipaa median syyniä ja sen aiheuttamia paineita. Olen sietänyt sitä jo tarpeeksi.

Lue myös:

Cheek otti uuden ihanan koiranpennun


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.