Vuoden 2016 Miss Helsinki -kilpailun voittajaksi kruunattu Jessica Ruokola on kuluneen vuoden sisällä pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa. Nyt Ruokola on julkaissut omalla Facebook-sivullaan todellisen yllätysuutisen: Ruokolasta on tullut äiti pienelle tyttölapselle.

Barcelonassa nykyisin asuva Ruokola synnytti esikoislapsensa 6. marraskuuta. Hän on lisännyt vauvailmoituksensa oheen koskettavan tekstin, jossa kuvailee äitiyteen liittyviä tuntemuksiaan.

– Tasan kuukausi sitten klo 18:26 vedit ensimmäisen henkäyksesi tässä maailmassa. Hetki, joka muutti elämäni lopullisesti ja antoi minulle suurimman kunnian ja tarkoituksen olemassaololleni. Minun tyttäreni, minun pieni, taianomainen tyttövauva, Jessica muotoilee kirjoituksessaan englanniksi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vastasyntynyt vauva on Jessicalle ja hänen espanjalaiselle kumppanilleen ollut hyvin toivottu ja odotettu tulokas.

– Niin kauan odotin sinua, niin kauan puhuin sinulle läpi universumin. Kerroin sinulle, että olen täällä sinua varten. Odotin sinun tarttuvan siihen hetkeen ja kellonaikaan, jona päätät saapua. Ja nyt olet tässä, hän kuvaa.

– Kiitän sinua joka päivä siitä, että valitsit minut äidiksesi. Rakastan sinua yli kaiken, ehdoitta, äärettömyyteen asti, Ruokola kiteyttää sydänemojin kera.

Herkän julkaisunsa oheen Ruokola on lisännyt tyttärestään suloisen kuvan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ruokola on seurustellut miesystävänsä ja lapsensa isän kanssa kesäkuusta 2021 lähtien. Nainen erosi entisen kihlattunsa kanssa saman vuoden keväällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Playboy-malli Jessica Ruokola löysi uuden rakkaan – katso miltä näyttää hopeakettu!

Espanjassa asuva Jessica Ruokola viidettä viikkoa karanteenissa – ”Maailmanlopun meininki”