Portugalin Playboy-lehdessä poseerannut, vuoden 2016 Miss Helsinki Jessica Ruokola, 26, on sairastunut koronavirukseen. Ruokola kertoi asiasta omalla Instagram-tilillään.

– Kaverit, ystävät, sukulaiset, minulla on todettu koronavirustartunta ja olen superkipeä. Olkaa varuillanne hyvät ihmiset, sillä tämä (korona) ei ole mikään naurun asia, Ruokola kirjoittaa Instagramin stories-osiossa.

Metropoli.netin tavoittama Ruokola kertoo oireiden alkaneen viime viikon alussa. Ruokola kuuluu astmansa takia riskiryhmään, joten hän on tänään menossa röntgeniin ottamaan keuhkokuvat.

– Oon vähän heikossa hapessa, Jessica kommentoi Metropoli.netille.

– Pystyn liikkumaan joo, mutta mulla on sellainen olo, että joku olis rinnan päällä istumassa, hän jatkaa.

Ruokola kertoo olevansa hyvin väsynyt, ja että hän nukkuu suurimman osan päivästä. Missikaunotar sanoo lisäksi kärsivänsä korkeasta kuumeesta ja voimakkaista lihaskivuista ja päänsärystä.

Muuten olo on Ruokolan mukaan suhteellisen vakaa ja hyvä.

– Toivon, että tää olis menossa jo pian ohi.

Espanjassa asuva Jessica kertoi aikaisemmin keväällä Metropoli.netille suhtautuvansa koronaviruspandemiaan vakavasti, koska on itse riskiryhmäläinen. Kaikesta huolimatta hän on kuitenkin yrittänyt pysyä tilanteessa rauhallisena.

– Vaikka kuulun riskiryhmään, en ole kuitenkaan panikoinut. Minulla on turvallinen olo, koska asioista huolehditaan niin hyvin täällä , hän sanoi tuolloin.

Lue lisää: Espanjassa asuva Jessica Ruokola viidettä viikkoa karanteenissa – ”Maailmanlopun meininki”