Toimittaja Ina Mikkolan vieraana kauden viimeisessä Runkkarin ystäväkirja -podcastissa on Suomen popin kuningatar Erika Vikman, 28, joka kertoo avoimesti seksuaalisuudestaan. Vikman paljastaa kiihottuvansa eniten älykkyydestä ja sydämen viisaudesta.

Laulaja on vastannut rehellisesti myös Runkkarin ystäväkirjan kysymyksiin, joissa paljastaa runkkaavansa mieluiten yksin ja käyttävänsä siihen leluja. Lempileluksi hän nimeää ihan tavallisen dildon.

– Sitä ei siis tarvitse työntää mihinkään. Se tekee tehtävänsä ihan tuossa kehon ulkopuolella. Olen kokeillut erilaisia pitkin elämääni ja nyt olen päätynyt viimeisimpänä siihen.

Vikman paljastaa nauttivansa myös kaikenlaisesta pornosta fiiliksestä riippuen.

– Enemmän kiinnostaa sellaiset aidot tilanteet, ei liian käsikirjoitetut tai muoviset jutut joissa ei ole mitään tunnetta.

Ystäväkirjan kysymykseen lempikehonosasta Vikman on vastannut kulmakarvat ja rinnat.

– Rintoja on kehuttu paljon ja ne on kroppaan nähden sellainen selkeä uloke. Mutta se on mulle vaan voimavara, Vikman nauraa.

Seksifantasia on Vikmanilla vielä kokeilematta. Hän nimittäin haluaisi mennä seksiklubille.

– Se on mun päässä sellainen elokuvallinen juttu. Suomessa se tosin tuntuu hyvin kaukaiselta ajatukselta, muuta haaveena olisi jossakin ulkomailla käydä jossakin bileissä tai klubilla.

Lue myös:

Erika Vikman on ansainnut paikkansa syntisimpänä laulajana – huh, mikä peppuposeeraus!

Erika Vikman poseeraa seksikkäänä pinkissä uimapuvussa – pulahti rohkeasti avantoon: ”Syntisen söpö!”