Somevaikuttaja ja fitnesstähti Sonja Aiello, 23, on parhaillaan kuvaamassa Nelosen suosittua Selviytyjät Suomi -ohjelmaan. Pian kuvausten alettua otsikoihin nousi, että poliisi epäilee fitness-tähti ja somevaikuttaja Sonja Aielloa entisen kumppaninsa, räppäri Williamin eli Ville Virtasen pahoinpitelystä. Lisäksi räppäri on hakenut lähestymiskieltoa Sonjalle.

TAUSTAA: Fitness-tähti Sonja Aielloa epäillään räppäri Williamin pahoinpitelystä

Nelonen Median pr- ja lehdistötuottaja Mia Paavonen paljastaa luotsaamassaan OMG-podcastissa, että kanava tiesi Sonjan rikosepäilystä ennen Selvytyjät Suomi -sarjan kuvausten alkamista.

– Tämä oli tiedossa jo ennen kuin Sonjaa oli hyväksytty mukaan. Ihan jo siinä keskusteluvaiheessa hän kertoi tosi avoimesti, Mia kertoo podcastissa.

– Totta kai kaikilta, joita ohjelmiin rekrytään kysytään, että onko jotain mitä pitäisi tietää. Hän rehellisesti kertoi, että tällainen on meneillään, Mia jatkaa.

Nelonen keskusteli asiasta tarkemmin Sonja Aiellon kanssa, ja Aiello kertoi oman versionsa tapahtuneesta. Kanavan johdon mukaan rikosepäilyllä ei ollut vaikutusta Aiellon osallistumiseen, joten hänet päästettiin mukaan Selviytyjät Suomi -ohjelmaan.

Lue myös:

Sonja Aiellon rakkaan henkilöllisyys paljastui – tapailee Hunks-tanssijaa!

MTV: Sonja Aiello vahvistaa tapailusuhteen – näin suhde sai alkunsa!