Fitness-lavoiltakin tuttu somevaikuttaja ja hyvinvointivalmentaja Sonja Aiello paljasti hiljattain MTV Uutisten haastattelussa löytäneensä rinnalleen uuden miehen. Hän kertoi tavanneensa miehen alkuvuoden aikana kuntosalilla.

TAUSTAA: Sonja Aiello vahvistaa tapailusuhteen – näin suhde sai alkunsa!

– Sanotaanko, että tapailen. Ihastuminen on ehkä liian lievä sana, mutta rakastuminen jo tosi vahva, Sonja Aiello kertoo MTV Uutisille.

Keskustelupalstoilla on liikkunut pitkään sitkeä huhu, jonka mukaan Sonjan uusi tapailukumppani on Hunks-tanssiryhmästäkin tuttu Tofe Said. Tofe asui pitkään avoliitossa ex-missi ja somevaikuttaja Rosanna Kuljun kanssa. Heidän suhde päättyi eroon vuonna 2018.

Kuvat paljastavat salasuhteen

Nyt Sonja ja Tofe ovat julkaisseet Instagram-tileillään yhtäläisiä ruokakuvia Sonjan luota. Sonjan julkaisemassa kuvassa ruokapöydällä on kaksi lautasta, kun Tofe on julkaissut kuvan ainoastaan omasta lautasestaan.

Molemmat kertovat omissa päivityksissään olevansa kipeinä Himoksella vietetyn viikonlopun jälkeen.

– Mulle käyty hakee muuttolaatikot, viety kirpparitavarat Reloven varastoon sekä mulle käyty kaupassa. Mä tein meille siitä hyvästä lounaat, vaikka olo onkin aika kehno, Sonja kirjoittaa Instagramin Stories-osiossa julkaisemansa ruokakuvan yhteyteen.

– Olen ollut reilun viikon vähän pienessä köhässä ja tietty viikonloppuna Himoksella sitten tosi kipeeksi. Tuntuu, että moni muukin flunssassa. Onneksi sai startattua viikon hyvin, huomenna takas treenien pariin, Tofe kirjoittaa.

Lisäksi Sonja on julkaissut myös Instagramissa videon sohvalla makoilevasta Bibi-koirastaan sekä miehestä, josta näkyy ainoastaan tatuoitu käsivarsi. Tatuoinnit ovat tismalleen samanlaiset kuin Tofella.

Lue myös:

Somevaikuttaja Sonja Aiello murtui lohduttomaan itkuun – ”Ehkä pitäisi jutella ammattilaisen kanssa”