Radiojuontaja ja drag-artisti Jarkko Valtee sai joulukuun alussa potkut Radio Aallon aamuohjelman pestistään. Suosikkijuontaja on tämän jälkeen kritisoinut päätöstä useaan otteeseen Instagram-tilillään.

Nelonen Media ilmoitti 15. joulukuuta, että lopulta koko Radio Aalto lopettaa vuodenvaihteessa toimintansa ja tilalle perustetaan erityisesti naisille suunnattu Me Naiset Radio. Uuden kanavan juontajina on neljä naista.

Valtee julkaisi uutisen tiimoilta osuvan kuvan, jossa poseeraa omana itsenään sekä muuntautuneena drag-hahmokseen.

– Näin meidän kesken, minä luulin että miehilläkin voisi olla jotain sanottavaa jota naisetkin haluaisi kuulla, Valtee näpäyttää kuvan yhteydessä.

Valteen julkaisema kuva, kirvoitti välittömästi seuraajilta useita kannustavia kommentteja. Moni ei uutta naisille suunnattua kanavaa sulata.

– Me kyllä halutaan sua kuulla. Toivottavasti sinut kaapataan jonnekin toisaalle, kun et Me Naisiin kelvannut.

– Luin tästä uudesta Me Naiset -kanavasta ja meinasin oksentaa läppärin näppikselle. “Naisia kiinnostavaa ohjelmaa.” Oikeasti… vuonna 2021?!

– Ensimmäinen reaktio oli nauru, tämä oli niin osuva. Ja ihan naisena kuuntelisin kyllä mielelläni myös miehiä, sukupuolijaottelu tuntuu nykypäivänä vähän ummehtuneelta!

– Minä olin tästä kovin pöyristynyt. Tasa-arvon aikana perustetaan ”naisten kanava”. Eipä tarvitse kuunnella.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Irtisanomisuutisen jälkeen Valtee julkaisi kuvan Iltalehden kannesta, jossa uutisoidaan hänen sekä myös irtisanottujen kollegoiden Kimmo Sainion ja Ari Hurstin potkuista.

– Potkut. Mulle sanottiin ettei tota kannata sanoa ääneen. Se syö sun haluttavuutta. Mun mielestä potkut kertoo enemmän sen antajista kuin saajista, Valtee sanaili tuolloin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Jättiyllätys! Radio Aalto loppuu kokonaan – tilalle vain naisille suunnattu radiokanava!

IL: Radiotoimittajien irtisanomiset jatkuvat! Nyt tuli potkut Jarkko Valteelle ja Ari Hurstille