Pyhimys ilmoitti maanantaina, että hänen Pyhimys Isona -konsertti siirtyy Helsingin jäähalliin. Alun perin konsertin oli tarkoitus olla Helsinki-hallissa lokakuussa 2022, mutta nyt loppuunmyyty konsertti siirtyy syyskuuhun. Samassa julkaisussaan Pyhimys pudottaa toisen uutispommin faneilleen.

– Pyhimys Isona -konsertti siirtyy Helsingin jäähalliin – artisti jättäytyy jättikonsertin jälkeen pitkälle keikkatauolle, Pyhimys kirjoittaa.

Julkaisun kommenteissa fanit ovat järkyttyneitä, koska Pyhimyksen keikka osuu samalle päivälle, kun Antti Tuiskun Bailantai-konsertti.

– Eiiii ei voi olla samana päivänä, kun Antti Tuiskun #bailantai! Molempia odotettu 2v, fani kirjoittaa.

Myös toinen kommentoija ilmaisee pettymyksensä.

– Tää on samana päivänä, kun Antti Tuiskun bailantai, ei kiva. Nyt joutuu jättää jommankumman välistä, molempia keikkoja oottanu pitkään, fani ilmoittaa.

Tuleva jättikonsertti läpileikkaa artistin 20-vuotista uraa.

– Jäähallin konsertissa on luvassa sama Helsinki-halliin suunniteltu ja Pyhimyksen 20-vuotista artistiuraa läpileikkaava upea show, jonka aikana lavalla nähdään Pyhimyksen lisäksi niin tuttuja hahmoja kuin lukuisia yllätysvieraita artistin eri musiikillisilta aikakausilta, Pyhimys kirjoittaa.

Lue myös:

Jukka Poika paljastaa tunteensa Pyhimystä kohtaan – saa artistin murtumaan kyyneliin – ”Jossain olosuhteissa musta tuntuu…”

Mikko ”Pyhimys” Kuoppala täytti 40 vuotta – julkaisi rehellisen kirjoituksen: ”Välillä haluaisi vain heittää itsensä roskikseen”