Räppäri Uniikki, eli Dan Tolppanen, 39, avautui Instagramissa kokemuksistaan Farmi Suomi -ohjelmassa. Tolppanen putosi kisasta viime sunnuntaina kilpailtuaan haastavassa solmutehtävässä Mikael Jungneria vastaan.

– Solmut on maailmassa asia jota osaan vähiten. Harmitti ihan sikana, mutta ei voi mitään, Tolppanen kertoo Stories-osion videolla.

Hän harmittelee, että reissu jäi vain viikon mittaiseksi, mutta on kuitenkin kiitollinen kokemuksesta.

– Mä oon niin kiitollinen, se oli niin siistii! Hyvä jengi ja vaikka tehtiin duunia tyyliin 14 tuntia päivässä niin jotenkin mieli lepäsi siellä eläinten ja luonnon keskellä.

Tolppanen paljastaa lähentyneensä Farmilla erityisesti Minttu Kaulasen kanssa.

– Minttu oli mun sellainen keittiöpsykologi, meillä oli hyviä diippejä keskusteluita. Muutenkin huomasi kun ei ollut puhelimia niin tuli tutustuttua jengiin tosi hyvin, hän kertoo videolla.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Vaikka Tolppanen ei lyhyen farmikokemuksensa aikana ehtinyt kokeilemaan muun muassa lypsämistä, hän nostaa hattua maanviljelijöille. Kilpailijat tekivät Farmilla pitkää päivää ja monet tehtävät olivat todellisuudessa paljon pidempiä, kuin mitä tv:ssä näytettiin.

– Kun näkee millaista duunia toi on niin hattu nousee maanviljelijöille. Huomasin myös sen, että kyllä ne entisajan ihmiset on varmaan ollu onnellisia siellä farmilla, koska et sä tarvii niitä virikkeitä. Se luonto ja duuni tuo merkityksen elämään, Tolppanen pohtii.

Räppärin mielestä helpoin asia farmilla olikin se, että sai olla ilman puhelinta.

– Se oli yllättävän ihanaa ja helppoa!

Tolppanen myöntää, että tippuminen kilpailusta sai mielen matalaksi ja saatuaan puhelimen takaisin käteensä mieleen hiipi hetkellisesti myös ahdistus.

– Olin kyllä tosi surullinen kun tipuin, nautin siitä niin paljon! Sitten kun avasi vielä puhelimen kun sut laitettiin himaan ja siellä oli tuhat mailia ja WhatsApp viestiä ja muuta, niin oli aika sellainen ahdistus. Mutta kyllä siitä sit pikkuhiljaa sopeutui taas normaaliin elämään.

Lue myös:

Uniikki julkaisi hauskan yhteiskuvan Lauri Markkasen kanssa – vitsailee pituudestaan: ”Olen aika pieni”

Uniikin kirjaprojekti sai hurjan käänteen Espanjassa – naapuritalo ilmiliekeissä, katu täynnä hälytysajoneuvoja