Tunnettu sosiaalisen median vaikuttaja ja fitness-tähti Sonja Aiello joutui viime keväänä raskaan tilanteen keskiöön, kun hän erosi entisen poikaystävänsä, räppäri Williamin eli Ville Virtasen kanssa. Eroa puitiin laajasti julkisuudessa, ja Aiello on kertonut kuluneiden kuukausien olleen hänelle raskaita.

Nyt Aiello puhuu aiheesta tuoreessa Nätit tytöt -podastin jaksossa. Aiello paljastaa ohjelmassa rehelliset tuntemuksensa liittyen eron ympärillä pyörineeseen julkiseen keskusteluun.

– Eihän se kivalta tuntunut missään nimessä. Mutta kun parisuhde oli julkinen, niin luonnollisesti siten se erokin oli, Aiello kuvailee podcastissa.

– Mutta sanotaanko, että ei sitä olisi toivonut, hän tarkentaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vaikka vuosi 2022 on ollut Aiellolle haastava, iloitsee hän kuitenkin siitä, kuinka paljon ero on häntä ihmisenä kasvattanut.

– Olen mennyt valovuoden verran eteenpäin, nainen toteaa.

– Jälkeenpäin sitä tajuaa aina, että kaikella on merkityksensä. Nyt voi sanoa, että silläkin (erolla) oli joku merkitys, ja minun piti kasvaa ihmisenä.

Aiello ei halua millään tavalla kommentoida exänsä Williamin tekoja. Sen sijaan hän myöntää, että olisi itse ainakin voinut tehdä asioita eri tavalla.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Viime kesänä Aiello käänsi päälle sinkkunaisen vaihteen ja opetteli heittäytymistä täysin uudella tavalla.

– Olen joissain asioissa tosi järjestelmällinen, mutta kesällä heitin tuon ajattelun pois. Tein, kuten sillä hetkellä tuntui hyvältä. Mutta totta kai sun täytyy myös pysähtyä ja käsitellä ne asiat. Tein myös sen.

Lue myös:

Räppäri Williamin ex-puoliso Sonja Aiello paljasti iloisen yllätyksen: ”Mä en voi uskoa tätä”

MTV: Ero räppäri Williamista oli Sonja Aiellolle raskas kokemus – suru pudotti painoa runsaasti: ”Olin kuin haamu”