Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta suomalaisille tunnetuksi tullut pariskunta Niina ja Lari paljasti heinäkuussa saavansa perheenlisäystä. Esikoislapsen odotetaan syntyvän marraskuussa.

Raskauden julkistamisen jälkeen Niina on ollut melko vaitonainen omalla Instagram-tilillään. Nyt hän on kuitenkin kirjoittanut alkuraskaudestaan hyvin rehellisesti sekä Instagramiin että blogiinsa.

Kirjoituksissaan Niina myöntää kuluneiden viikkojen olleen hänelle raskaita. Taustalla vaikuttaa pitkäaikainen sairaus, joka Niinalla todettiin lapsena.

– Vapaapäivä kotona. Tästä kuvasta ei näy kyllä yhtään sitä väsymyksen häivää mikä mun kehossa tällä hetkellä on, Niina kirjoittaa Instagramiin julkaisemansa kuvan ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Työviikot alkaa tuntua jo raskaalta. En kuitenkaan vielä oon ihan valmis jäämään kotiinkaan.

Niina aikoo tehdä töitä vielä kolmen viikon ajan, minkä jälkeen hän siirtyy äitiyslomalle.

Vaikka Niinalla on takana haastava ajanjakso, on hänen mielensä tällä hetkellä tyyni. Niina kertoo tarkemmin tuntemuksistaan tuoreessa blogitekstissään.

– Mulla on sellainen fiilis, että kaikki vaan jotenkin kyllä sit soljuu paikalleen. Lari on ollut mun huikeana tukena, ja sellainen lämpö ja turvallisuuden tunne hänen läsnäolostaan huokuu, Niina kirjoittaa blogissaan.

Niinalla todettiin vuosia sitten nivelreuma, joka on vaikuttanut negatiivisella tavalla hänen raskaana oloonsa. Niina ei ole aiemmin puhunut aiheesta julkisuudessa.

– Mulla on todettu nelivuotiaana nivelreuma, josta en ole juuri aiemmin puhunut. Tauti on ollut pysähdyksissä ja aktiivisena eri vaiheissa elämässäni. Nyt viimeisen 8 vuoden ajan tauti on ollut aktiivinen mutta lääkkeillä hyvin hallittavissa. En juuri koskaan kellekään puhu taudista, mutta sitä sairastaneet ihmiset tietävät kuinka viheliäisestä asiasta on kysymys, hän kuvailee.

– Kyllä mä valehtelisin jos nyt sanoisin, että raskaus ei olisi vaikuttanut mun reuman aktivoitumiseen taas. Sportti on myös jäänyt väsymyksen vuoksi vähälle, joka yleensä tekee mun reumalla hyvää. Odotan vaan, että pääsen synnytyksen jälkeen takaisin sporttihommiin. Vaikka kuinka rauhassa tahansa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Ensitreffit alttarilla -pariskunta Niina ja Lari paljastivat iloisen perheuutisen

Ensitreffit alttarilla -pari paljasti, heiluiko peitto hääyönä: ”Katsottiin vaan toisiamme…”