Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Niina ja Lari ovat avanneet Instagram-videoillaan parisuhdettaan ja ohjelmaan liittyviä asioita viimeisen kahden viikon aikana jo yhteensä neljällä videolla, joissa he vastaavat seuraajiensa kysymyksiin.

Uusimmalla videollaan pari vastaa seksiin ja ensitreffit alttarilla -ohjelman tuotantoon liittyviin kysymyksiin. Niina toteaa heti alkuun, että kaikki haluavat nyt tietää mitä hääyönä tapahtui ja heiluiko peitto.

– Sullahan oli tähän hyvä stoori minkä sä olit vissiin sun työporukalle kertonut, Niina toteaa Larille, joka paljastaa asian oikean laidan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Lari palaa hetkeen syksyllä, jolloin kaikki ohjelman jaksot oli jo kuvattu ja osallistujat kokoontuivat katsomaan niitä ennen sarjan alkua yhdessä ohjelman asiantuntijan Hanna Myllymaan kanssa. Porukan puhe kääntyi myös parien hääyöhön.

– Käytiin läpi meidän fiiliksiä ja kaikki oli, että tuossa kohtaa oltiin herätty kuudelta ja takana oli tosi pitkä päivä. Illalla tulee kuvausryhmä vielä kuvaamaan ja haastattelemaan sinne hääsviittiin. Me oltiin niin puhki, Lari kuvailee muiden parien sanomisia.

– Minä ja Niina vaan katsottiin toisiamme, että niinpä niin…

Niina on miehensä kanssa samoilla linjoilla tapahtumien kulusta.

– Ei sanottu mitään. Oltiin ihan hiljaa. Hyvin meidät ignoorattiin siinä tilanteessa. Sä sanoit hyvin, että tää riitti sun työporukallekin vastaukseksi, Niina hymyilee.

Lue myös:

Tuoreet kuvat paljastavat Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutun Venlan ja Karlin parisuhteen nykytilan!

Ensitreffit alttarilla -suosikkipari paljastaa, miksi haki ohjelmaan – taustalla vaikeita tuntemuksia: ”Oli pitkä kuiva kausi”