Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä ja tanssija Tiia Elg odottaa toista lasta tanssijamiehensä kanssa. Hän on julkaissut Instagramissa useita kuvia söpösti pyöristyneestä vauvamahastaan.

Hän paljastaa somekuvien yhteydessä loppuvuodesta syntyvän tulokkaan sukupuolen. Lapsen laskettu aika on marraskuussa.

– Pieni poikani, Tiia kirjoitti kuvan yhteyteen.

Kesän hän on viettänyt reissaten miehensä ja huhtikuussa 2019 syntyneen tyttärensä kanssa. Hän kertoo käyneensä muun muassa Naantalissa, Loviisassa, Porvoossa, Mikkelissä, Anttolassa, Turussa, Tamperella ja Kuopiossa. Reissun päältä hän on julkaissut kuvan, jossa poseeraa bikineissä uimarannalla.

Tällä viikolla hän on palannut takaisin Salatut elämät -sarjan kuvauksiin.

Tuntematon ihminen kutsui valtavaksi

Tiia kertoo kokeneensa rajua arvostelua muuttuneen ulkonäkönsä takia odottaessa ensimmäistä lasta.

– Puoli tuntematon ihminen käveli ohi ja sanoi herran jumala, sä oot valtava. Ihmiset kääntyivät katsomaan. Olen aika ujo ja olin ihan naama punaisena siinä, enkä osannut sanoa mitään. Mä vaan jähmetyin, hän kertoi Instagramin Stories-osiossa.

Tiia toteaa, ettei toisen kehon arvosteleminen ole missään tilanteessa ok. Koska hän on harrastanut tanssia ja teatteria pienestä pitäen, kritiikki on tullut hänelle tutuksi.

– Olen ollut epämukavuusalueellani kehollisesti lukuisia, lukuisia kertoja. Jos joku on seurannut Salkkareita, mun roolihahmo on vuosien varrella esiintynyt aika paljon vähissä vaatteissa. Olen siis ollut kameran edessä lähes nakupellenä ennen raskautta, sen aikana ja sen jälkeen. Olin kameran edessä, kun synnytyksestä oli kuusi viikkoa ja tanssikisoissa, kun siitä oli kulunut kuusi kuukautta, hän paljastaa ja tunnustaa katuvansa tätä.

– Synnytyksen jälkeen on jotenkin haavoittuvaisessa tilassa ja se oli silloin iso kasvun ja ymmärryksen paikka, että keho on muuttunut. Nämä ovat asioita, joiden kanssa joka ikinen äiti varmaan painii. Eikä vain äiti, vaan varmasti myös teini-ikäinen. Täytyy muistuttaa itselleen, että on enemmän kuin muiden kommentit.