Redrama sairastui vakavasti – ei ole julkaissut musiikkia neljään vuoteen

Redrama, 42, julkaisi Instagramissa videon jossa kertoo sairastavansa borrelioosia eli Lymen tautia.

Redrama, oikealta nimeltään Lasse Mellberg julkaisi Instagramissa videon, jossa hän kertoo sairastuneensa Lymen tautiin. Infektiotauti tarttuu punkin puremasta ja huomaamatta ja hoitamatta se voi johtaa krooniseen Lymen tautiin.
Hän kertoo videolla saaneensa pahoja oireita jo vuonna 2015 ja seuraavana vuonna oireet pahenivat.

– Olin koko ajan väsynyt, en saanut nukuttua sekuntiakaan, Redrama kuvailee.

Hän kärsi myös pahoinvoinnista, ruokahaluttomuudesta ja oksenteli jatkuvasti. Mies ramppasi testeissä, mutta mitään ei löytynyt. Sen sijaan lääkäri diagnosoi hänellä vakavan masennuksen. Redrama tapasi psykiatria ja aloitti masennuslääkityksen, mutta lääkkeet eivät toimineet hänelle.

– Persoonallisuuteni muuttui aggressiiviseksi. Mieleni ei toiminut, lähimuisti ei pelannut. Aloitin samoja keskusteluja tyttöystävälleni tunnin sisään, koska en muistanut puhuneeni samoista asioista vain hetki sitten, hän kertoo.

Oikea diagnoosi

Syksyllä 2018 Redrama pääsi toisen lääkärin puheille ja hänellä diagnosoitiin Lymen tauti. Vuosikausia kestäneet oireet johtuivat borrelioosista joka oli tehnyt tuhojaan miehen kehossa jo vuosia. Redrama kokeili tautiin erilaisia lääkkeitä sekä luonnonmukaista lääkitystä.

– Puolitoista vuotta taistelua ja eri lääkkeiden kokeilua. Joskus tuntuu, että voisin paremmin, sitten tulee sukellus takaisin aallonpohjalle, hän kuvailee.

Sairastamisensa aikana hän kuitenkin toimi tähtivalmentajana useammalla tuotantokaudella The Voice of Finland -laulukilpailussa. Muut tähtivalmentajat olivat  tietoisia sairaudesta ja se otettiin huomioon kuvauksissa. Redrama kuitenkin myöntää ettei ohjelman teko sairauden vuoksi ole aina ollut helppoa.

– Kuvausten jälkeen olen ollut ihan kuollut pari viikkoa tai kuukausia. Se määrä työtä vei kaiken energiani, en ole jaksanut mennä edes ruokakauppaan.

Redrama kiittää videolla tukena ollutta tyttöystäväänsä ja kertoo voivansa nyt paremmin kuin neljään vuoteen. Tuoreiden testien mukaan hän on terve. Viime kuukaudet mies on tehnyt uutta musiikkia ja uusi single julkaistaan 17. huhtikuuta.

Voit katsoa Redraman videon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Iltalehti

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.