Media-alalla työskentelevät Renne Korppila ja Iida Ketola avioituivat vappupäivänä vuonna 2016. Toukokuussa 2021 pariskunta kertoi hakevansa avioeroa. Korppila ja Ketola olivat ennen eroaan ehtineet olla yhdessä yhteensä yli kymmenen vuotta.

Eron jälkeen Ketola on puhunut rakkauselämästään julkisesti hyvin lyhytsanaisesti. Hän on useammalle medialle hienovaraisesti vihjannut, ettei ole täysin sinkku. Mitään enempää Ketola ei kuitenkaan ole parisuhdestatuksestaan haastatteluissa paljastanut.

Nyt Ketola kertoo sosiaalisessa mediassa seurustelevansa uuden kumppanin kanssa.

Ilouutinen paljastui, kun Ketola vastasi seuraajiensa kysymyksiin Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Parisuhdestatus? tiedustelee eräs seuraaja Ketolalta.

Ketola vastaa kysymykseen paljonpuhuvan videon kera, jossa hän kantaa perinteisellä eukonkantotaktiikalla mustaan huppariin pukeutunutta miestä.

– Menen ukonkantokisoihin oman poikaystäväni kanssa, Ketola kirjoittaa videonsa ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kyselytuokionsa yhteydessä Ketola puhuu rehellisesti myös seksuaalisesta suuntautumisestaan. Aihe nousi esille, kun eräs Ketolan seuraajista halusi tietää, voisiko Ketola seurustella naisen kanssa.

– En ole koskaan kokenut tarvetta määritellä seksuaalisuuttani mihinkään suuntaan, enkä usko, että sillä määrittämisellä on mitään merkitystä mihinkään suuntaan. Kun joku kolahtaa, niin sitten se kolahtaa, Ketola kuvailee.

Lue myös:

Iida Ketola avautuu kiusallisesta kohtaamisestaan kerjäläisen kanssa – tuskailee keskiluokkaisuuttaan: ”Lopputulos oli katastrofi”

Hannu Pikkarainen järkyttyi raiskaustuomiostaan – Iida Ketolalta tyhjentävä avautuminen: ”Meinasin oksentaa”