Elokuvaohjaaja Renny Harlinin kihlattu Johanna Kokkila kertoili Instagramissa kuulumisiaan ja paljasti samalla ottaneensa käyttöön tulevan miehensä sukunimen.

Renny ja Johanna kihlautuivat 14. helmikuuta kun Renny kosi rakastaan Istanbulissa. Johanna kertoi Stories-osion videolla käyttävänsä Harlin sukunimeä jo nyt taiteilijanimenä ja viralliseksi se muuttuu myöhemmin tänä vuonna avioliiton myötä.

– Tulin kertomaan ilmoitusluontoista asiaa. Suuria juttuja, kivoja juttuja. Olen siis tehnyt sen päätöksen, että otan käyttööni Johanna Harlin nimen jo nyt. Ei, me emme ole vielä menneet naimisiin, Johanna kertoo.

– Koen, että se on järkevää töiden puolesta ja toinen syy on se, että me asutaan ulkomailla, eikä Kokkila ei ole hirveän helppo. Siitä on keksitty kaikennäköisiä versioita täällä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvakaappaus Instagram Johanna Kokkila

Hän kertoo olevansa ylpeä omasta sukunimestään, mutta koska pari ei näillä näkymin tule koskaan asumaan Suomessa, on kansainvälinen nimi on helpompi.

– Tuntuu, että nyt alkaa uusi jakso elämässä. Tuntuu tosi kivalta ja tuntuu kivalta olla silleen yhtenäinen Rennyn kanssa.

Lue myös:

Renny Harlinin fitness-rakas julkaisi kuvan kisakunnostaan – paljastaa myös toisen puolen itsestään

Renny Harlinin kihlattu Johanna Kokkila esittelee ökysormustaan somessa – huippuohjaaja hempeänä: ”Elämäni onnellisin päivä”