Ex-alppihiihtäjä Kalle Palanderin puoliso Riina-Maija Palander julkaisi mystisen kirjoituksen Instagram-tilillään. Kirjoituksesta käy ilmi, että kaunotar on lähiaikoina siistinyt lähipiiristään itselleen ilkeitä ihmisiä.

– Sanon aina ystäville joilla on elämässä haasteita, että tee pieniä asioita. Keskity niihin. Ihan pieniä juttuja vaan. Ne isot asiat murskaa, anna niiden olla, Riina-Maija kirjoittaa.

– Pidä ympärillä vain ihmiset jotka ovat sulle lempeitä. Ne ilkeät pyydä pois, vaikka olisivat perhettä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Riina-Maija ja Kalle olivat runsaasti otsikoissa viime vuoden joulukuusta alkaen, kun parin avioliitto ajautui kriisiin ja Kalle jätti avioerohakemuksen. Riina-Maija yhdistettiin tuolloin romanttisessa mielessä jopa kahteen julkkkismieheen.

Maaliskuussa Riina-Maija kärsi myös terveysongelmista ja joutui kovien kipujen takia joksikin aikaa sairaalaan. Hän kertoi tuolloin, että sairastuminen oli hänelle kivulias herätys kaiken kiireen keskellä.

Kaunotar onkin nyt keskittynyt kunnostamaan Viron Ontikan kartanon tiloja. Palanderit pyörittävät kartanolla majoitustoimintaa.

– Mun tapa hoitaa itseäni on tehdä ympäristöstäni kaunis. Siksi maalaan ja remontoin yömyöhään joka päivä. Niin kauan kuin tarvitsen sitä. Mun pieniä asioita.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Sairaalaan joutunut Riina-Maija Palander toivoo pääsevänsä pian kotiin: ”Tämä on ollut kivulias herätys”

Aviokriisiin ajautuneet Kalle ja Riina-Maija Palander eivät peittele suhteensa nykytilaa – katso kuva!