Entinen alppinisti Kalle Palander ja hänen vaimonsa Riina-Maija ovat olleet useita kuukausia otsikoissa suhdekriisin takia. Nyt he ovat kuitenkin saaneet korjattua välinsä, jos uskominen on sosiaaliseen mediaan. Pariskunta on nauttinut Viron itsenäisyyspäivästä virolaisessa ravintolassa yhdessä lastensa kanssa.

TAUSTAA: Kolmiodraama! Kalle Palander avautuu Seiskalle Riina-vaimonsa syrjähypystä: ”Kaikki muut kuin minä ovat tienneet siitä!”

Riina-Maija julkaisi Instagramissa videon, jossa koko perhe nauttii yhteisestä ajasta saman ravintolapöydän ääressä. Kuvissa vilahtaa myös Kalle.

Riina-Maija kommentoi suhteen tilaa tammikuussa Ilta-Sanomille.

– Olen saanut kursittua avioliittoni kokoon. Arki kotona pyörii ihan normaalisti, Riina-Maija kertoi.

Sovusta huolimatta tammikuussa jätetty avioerohakemus on yhä voimassa.

– En ole kysynyt, aikooko hän perua eron. Kalle laittoi hakemuksen suutuspäissään, kuten on tehnyt monta kertaa ennenkin. Kun tulee jotain riitaa, paperit ovat saman tien vetämässä.

Erokohun keskellä Riina-Maija on yhdistetty romanttisessa mielessä peräti kahteen eri julkkismieheen. Hänen mukaansa väitteet ovat perättömiä.

– Minulla on väitetty olevan suhde näyttelijään, jota en ole ikinä edes tavannut. Hän on tyttökaverini poikaystävän ystävä ja olemme puhuneet ryhmächatissa, mutta muuten emme tunne, Riina selittää.

Lue myös:

Uskomaton muodonmuutos! Parturin käsky teki ylipainoisesta miehestä supermallin – katso kuvat!

Seiska: Stefan Therman tienasi asuntokaupoilla peräti 5 miljoonaa euroa!

Me Naiset: Riina-Maija Palander paljastaa kauneusoperaationsa: ”Kaikista tulee vanhoja rusinoita, mutta sen voi tehdä kauniistikin”

IS: Riina-Maija Palander avautuu parisuhteensa nykytilasta ja pettämisväitteistä: ”Olen saanut kursittua avioliittoni kasaan”