Hiljattain aviokriisiin puolisonsa Kalle Palanderin kanssa ajautunut Riina-Maija Palander vietti joulupyhät erossa perheestään. Riina-Maija avautui aiheesta Instagram-tilinsä tarinaosiossa.

– Tänä vuonna jouluna ikävöin maailman tärkeimpiä eli lapsiani, joita en saanut kotiin jouluksi. Ensimmäinen jouluni kahteenkymmeneen vuoteen, kun lapset eivät ole luonani, Riina-Maija kirjoitti.

Riina-Maijalla ja Kallella on kaksi lasta; vuonna 2007 syntynyt tytär ja vuonna 2012 syntynyt poika. Lisäksi Riina-Maijalla on jo aikuinen poika aiemmasta suhteestaan. Palanderien yhteiset lapset viettivät joulua isänsä Kallen kanssa Torniossa.

Riina-Maija vietti joulupyhät Itä-Virossa, Ontikassa, missä Palanderit pyörittävät majoitus- ja ravintolabisnestä. Hän on julkaissut yksinäisestä joulustaan myös erillisen päivityksen Instagram-tilillään.

– Joulu on mulle äärettömän vaikeaa aikaa ollut aina, sillä isäni jätti perheemme jouluaattona, Riina-Maija kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Ikävät lapsuusmuistot nostivat vanhat tunteet pintaan. Riina-Maija kertoo, että jätetyksi tulemisen tunne on seurannut häntä koko elämän ajan.

– Kärsin siitä varmaan hamaan loppuun. Koitan näyttää vahvalta, mutta joulut tuovat lapsuuden aina uudelleen esiin ja käyn kaiken läpi uudelleen. Tämä joulu ei ole poikkeus, hän jatkaa.

Palanderien liitto ajautui kriisiin marraskuun lopussa, kun Kalle sai tietää, että Riina-Maijalla on toinen mies. Kalle kertoi kuulemastaan tuolloin Seiskalle.

– Sain lauantaina kuulla, että Riiniksellä onkin toinen mies, Kalle totesi tuolloin.

Sittemmin on huhuttu, että Riina-Maijalla olisi ollut jopa kaksi muuta miestä avioliittonsa ulkopuolella.

Lue myös:

Riina-Maija Palander kommentoi suhdeväitteitä näyttelijään: ”Ilkeät juorut ovat maksaneet minulle kalliisti”

Aviokriisiin ajautunut Kalle Palander esitteli Aleksi Valavuorelle vaimonsa erikoisia muistilappuja – ”Kattokaa, mitä täällä lukee”

Seiska: Shokkipaljastus! Riina-Maija Palanderilla kaksi salarakasta – julkkisliikemies ja näyttelijä!